Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Έρχονται και άλλες συλλήψεις μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης

Σεπόλια: Έρχονται και άλλες συλλήψεις μετά τη νέα κατάθεση της 12χρονης

Οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα που συνομίλησαν με το ανήλικο κορίτ

Η νέα κατάθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια  αναμένεται να οδηγήσει σε νέο γύρο συλλήψεων τις επόμενες ημέρες.

Οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα που συνομίλησαν με το ανήλικο κορίτσι και να δουν εάν συναντήθηκαν μαζί του προκειμένου να το βιάσουν.

Από την πλευρά της η μητέρα της 12χρονης συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένη καθώς κατηγορείται για μαστροπεία. Ωστόσο η ίδια, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, αρνείται τα πάντα, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ έχει κατατεθεί και προσφυγή εναντίον της διάταξης της ανακρίτριας για να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Αρνείται τα πάντα η μητέρα της 12χρονης

Ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι  από το πόρισμα των ερευνών θα φανεί η αλήθεια ότι η μάνα της 12χρονης δεν είχε καμία σχέση με την εφαρμογή όπου εκδιδόταν η κόρη της.

«Ευελπιστώ ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα είναι έτοιμο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια το πόρισμα για τα ψηφιακά μέσα που έχουν κατασχεθεί από τη μητέρα, το κινητό της τηλέφωνο και τα τάμπλετ που έχουν πάρει από το σπίτι και θεωρώ ότι θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν είχε μπει ποτέ σε αυτή την εφαρμογή για την οποία κατηγορείται».

Τα μηνύματα με τον Μίχο

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ, μίλησε ακόμη για τα μηνύματα της 37χρονης με τον Μίχο, αλλά και για τα εμβάσματα, ύψους 110 ευρώ που βρέθηκαν στον λογαριασμό της .

Ο δικηγόρος, θέλησε να διαχωρίσει το αδίκημα της μητέρας από εκείνο του Ηλία Μίχου, επισημαίνοντας πως: «Να πούμε ότι τα μηνύματα με τον Μίχο δεν συσχετίζονται με το αδίκημα. Μάλιστα με βάση το κατηγορητήριο δεν αναφέρονται καν στο συγκεκριμένο αδίκημα. Από εκεί και μετά όμως υπάρχουν κάποια μηνύματα. Η μητέρα είχε ήδη κάνει καταγγελία στο Μίχο και φέρεται να έχει στείλει στον Μίχο ότι «δώσε μου 100 ευρώ για να μην σε καταγγείλω».

Η εξήγηση

Η εξήγηση που έχει δώσει η μητέρα είναι ότι δεν ήθελε, με βάση αυτά που της είχαν πει και από την αστυνομία, να καταλάβει ο Μίχος ότι παρακολουθείται και ότι πρόκειται να συλληφθεί. Εκεί είναι το λάθος της. Δεν υπέδειξε η αστυνομία «ζήτα τα λεφτά από τον Μίχο». Η αστυνομία της είπε να μην καταλάβει κάτι ο Μίχος και αυτή στη συζήτηση που είχε πρώτα με τη σύζυγο του Μίχου και στη συνέχεια με το Μίχο ζήτησε αυτά τα 100 ευρώ. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτό δεν είναι θέμα που αφορά τη μαστροπεία», δήλωσε ο κ. Λύτρας.

«Έχουν δοθεί εξηγήσεις και από τη 12χρονη στην κατάθεσή της ότι είχε πάρει αυτόν τον λογαριασμό της μητέρας, και τον είχε δώσει στον Μίχο, γιατί αυτήν την κάρτα και τον λογαριασμό η μητέρα δεν τον χρησιμοποιούσε. Υπάρχουν 4 εμβάσματα τα οποία περιμένουμε να δούμε από την άρση του απορρήτου, ποιοι έχουν καταθέσει τα χρήματα και για ποιο λόγο. Το ποσό είναι συνολικά 110 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν δυστυχώς ένα παιδάκι 12 ετών του έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα, τώρα να δούμε πώς πήρε αυτό το IBAN από τη μητέρα. Πράγματι, αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω επειδή και εγώ είμαι πατέρας, είναι αδιανόητο πραγματικά μια μητέρα να της έχει φύγει ο έλεγχος του παιδιού και να μην έχει καταλάβει τι συμβαίνει με το παιδί της».

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024