Μεντβέντεφ: Πήρε την κούπα στη Βιέννη
Με μεγάλη ανατροπή ο Ντανίλ Μεντβέντεφ νίκησε με 2-1 σετ τον Σαποβάλοφ και πήρε την κούπα στο όπεν της Βιέννης.
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν ο μεγάλος νικητής του όπεν της Βιέννης αφού ανέτρεψε το σκορ και νίκησε με 2-1 σετ (4-6, 6-3, 6-2 σε 2 ώρες και 15 λεπτά) τον Ντένις Σαποβάλοφ.
Στο πρώτο σετ ο Σαποβάλοφ ήταν εξαιρετικός και πήρε σχεδόν (18/19) όλους τους πόντους που προήλθαν από το πρώτο του σερβίς και έκανε το 0-1. Εκεί ο Μεντβέντεφ πήρε μπρος και στο δεύτερο σετ ήταν κυρίαρχος και έστειλε το ματς στο τελευταίο σετ.
Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη: «Πολλές φορές ο κόσμος είναι αυστηρός με εμένα και τον Στέφανο»
Εκεί βρέθηκε πολύ γρήγορα σε πλεονεκτική θέση αφού πήρε 2 μπρεικ και μετά από 7 match point τελείωσε τον τελικό και με αυτή τη νίκη επέστρεψε στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.
Με την πορεία του στην αυστριακή πρωτεύουσα ο Μεντβέντεφ εξασφάλισε (από χθες) το έκτο εισιτήριο για το ATP Finals του Τορίνο (13-20/11) και ετοιμάζεται για την τέταρτη διαδοχική παρουσία του.
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442