Μόνο τη νίκη θα ψάξει σήμερα ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τη Λαμία (16:00) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια, ειδικά μετά και τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού.
Έτσι, όπως κάνει κάθε φορά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε το match programme του σημερινού αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτό το τεύχος δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Ντόι ο οποίος έχει αρπάξει από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο Μίτσελ, παίζοντας συνεχώς καλύτερα.
Παράλληλα, πέρα από τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός έχει και ένα ειδικό αφιέρωμα για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Λαμία στο πρωτάθλημα, κόντρα στην οποία έχει το απόλυτο 5Χ5 στο Καραϊσκάκη, με δύο νίκες 3-0, δύο 2-0 και μια 1-0.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Ο Στεφάν Λανουά είχε καλά λόγια να πει σε κάποιους διαιτητές, όμως σε άλλους έκανε και παρατηρήσεις. Ολα όσα έγιναν, με κλειστές πόρτες, στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Super League