Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Ευρώπη κόντρα στην Σλομπόντα Τούζλα

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Ευρώπη κόντρα στην Σλομπόντα Τούζλα

Κόντρα στην ομάδα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Στη «μάχη» της Ευρώπης ρίχνεται την Κυριακή (30/10) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται στις 19:30 (Live Streaming: YouTube/OSFP TV) την Σλομπόντα Τούζλα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στο πρώτο ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF European Cup.

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα στην ομάδα από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, πριν από τη ρεβάνς στην Τούζλα, το άλλο Σάββατο (5/11).

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο κλειστό της Ηλιούπολης, για τα ενεργά Μέλη του συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Δηλώσεις:

Γιώργος Καρασαββίδης: «Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, μετά από πολύ καιρό και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό. Επίσης, θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, μετά από καιρό και αυτό μας δίνει έξτρα ενέργεια. Θέλουμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι όσα περισσότερα μπορούμε. Τη νίκη και, αν έρθει, μια διαφορά. Θεωρούμε, ότι άμυνα, ρυθμός και αριθμός λαθών θα κρίνουν το παιχνίδι».

Άνχελ Μοντόρο: «Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Είναι ένα ματς που όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και θέλουμε να τα δώσουμε όλα, για να κάνουμε ένα δώρο στον κόσμο μας, που θα βρίσκεται στο γήπεδο να μας υποστηρίξει».

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024