Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Λιντς σόκαρε τη Λίβερπουλ στο 90' (1-2)

Η Λιντς σόκαρε τη Λίβερπουλ στο 90′ (1-2)

Το γκολ του Σάμερβιλ στο 90′ σόκαρε τη Λίβερπουλ, που νωρίτερα είχε πέσει πάνω στον εξαιρετικό Μελιέ και έδωσε στη Λιντς τη μεγάλη νίκη στο Άνφιλντ με 2-1.

Μετά από ένα φινάλε θρίλερ, η Λιντς έκανε την… κλοπή του αιώνα κι έφυγε από το Άνφιλντ με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ήρωας Μελιέ την κράτησε όρθια στα τελευταία λεπτά, εκεί που η Λίβερπουλ σφυροκοπούσε και ήρθε ο Κρισένσιο Σάμερβιλ για να πετύχει ένα σπουδαίο γκολ, να της δώσει τη νίκη με 2-1 και να ρίξει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο καναβάτσο, αφήνοντάς την ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Με καταπληκτικό τρόπο ξεκίνησε το ματς η Λιντς, πετυχαίνοντας γκολ από τα αποδυτήρια με τον Ροντρίγκο, με ένα τρελό γκολ. Ο Γκόμεζ πρόλαβε τη μπάλα πριν αυτή βγει πλάγιο άουτ και την γύρισε παράλληλα, ο Άλισον γλίστρησε και ο Ισπανός επιθετικός πετάχτηκε στην πορεία της για να κάνει το 0-1 στο 6′. Η παγωμάρα πάντως δεν κράτησε για πολύ και μόλις 8 λεπτά αργότερα οι ρεντς κατάφεραν να απαντήσουν.

Ο Ρόμπερτσον έκανε καλή σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Σαλάχ στην περιοχή, ο οποίος με το κεφάλι ισοφάρισε σε 1-1. Πρώτα με τον Άαρονσον που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με προβολή και στη συνέχεια με τον Χάρισον η Λιντς βρέθηκε κοντά στο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 20ο λεπτό, με τις δύο ομάδες ωστόσο να μένουν στο 1-1 μέχρι τη λήξη του 45λεπτου.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά η άμυνα της Λιντς άντεξε και στο 90′ οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το Άνφιλντ. Ο Σάμερβιλ έκανε το 1-2 με ωραίο πλασέ χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79′ Μίλνερ), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ (60′ Τζόουνς), Φαμπίνιο (61′ Χέντερσον), Τιάγκο, Φιρμίνο, Σαλάχ, Νούνιες.

ΛΙΝΤΣ: Μελιέ, Κρίστενσεν, Κοχ, Κούπερ, Στράουκ, Άνταμς, Ρόκα, Χάρισον (73′ Γκνόντο), Άαρονσον, Σάμερβιλ (90′ Έιλινγκ), Ροντρίγκο (52′ Μπάμφορντ).

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024