Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει απόψε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» με αντίπαλο το Βόλο, όπου θα έχει στο πλάι τους 15.000 φιλάθλους.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει στο ποιοι θα είναι οι 11 παίκτες που θα ξεκινήσουν απόψε στην αναμέτρηση, κάνοντας μόνο μία αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι των Πρασίνων κόντρα στον Άρη.
Αυτή θα είναι η χρησιμοποίηση του Σπόραρ αντί του Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.
Έτσι, η αρχική ενδεκάδα που προκύπτει είναι η εξής: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες, Χουάνκαρ, Τσέριν, Ρούμπεν, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Σπόραρ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.