Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητο: Καυτό νερό άρχισε να πέφτει σε επιβάτες μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (δείτε βίντεο)

Αδιανόητο: Καυτό νερό άρχισε να πέφτει σε επιβάτες μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ (δείτε βίντεο)

Καυτό νερό άρχισε να πέφτει ξαφνικά πάνω σε ανυποψίαστους επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΑ που εκτελούσε νυχτερινό δρομολόγιο της γραμμής 040...

Καυτό νερό άρχισε να τρέχει ξαφνικά μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ και να πέφτει πάνω σε επιβάτες, στη διάρκεια νυχτερινού δρομολογίου.

Στην Καλλιθέα

Το απαράδεκτο περιστατικό συνέβη περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο, σε λεωφορείο της γραμμής 040 του ΟΑΣΑ, το οποίο τη στιγμή του συμβάντος κινείτο στην Καλλιθέα.

Δείτε ακόμα – Στάσεις λεωφορείων με WiFi στη Νέα Σμύρνη

Το καυτό νερό διέρρευσε από το πάνω μέρος του οχήματος και έπεσε σε επιβάτες, όπως αποκαλύπτει το sport-fm.gr, το οποίο δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες.

Ευτυχώς, από τη διαρροή του καυτού νερού δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Περίμεναν 20 λεπτά το επόμενο

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε, με τους επιβάτες ν’ αποβιβάζονται και να περιμένουν για το επόμενο δρομολόγιο, που εμφανίστηκε μετά από περίπου 20 λεπτά.

Καυτό νερό στην… ψηφιακή εποχή

Η ειρωνεία είναι πως το απαράδεκτο περιστατικό που εξέθεσε σε κίνδυνο την ακεραιότητα των επιβατών συμβαίνει στην… ψηφιακή εποχή του Mobility as a Service (ΜaaS).

Ετσι είχε ονομαστεί το πρόγραμμα του υπουργείου Μεταφορών για την αναβάθμιση των μετακινήσεων στην πρωτεύουσα, το οποίο αφορούσε, σε πρώτη φάση, το πιο «έξυπνο» e-ticket, με τις ανέπαφες πληρωμές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες.

Την ίδια εποχή είχε επίσης ανακοινωθεί ότι τροχοδρομεί και ο διαγωνισμός του ΟΑΣΑ για το Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών Αττικής, που θα βάλει τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης στη νέα εποχή, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες.

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024