Ολυμπιακός: Φουλ για το 5Χ5 το «τρένο» του Μπαρτζώκα
Ο «καυτός» Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στο ΣΕΦ τη Μονακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague, στοχεύοντας στη νίκη και στο 5Χ5
Και τώρα ξανά στο δικό του ΣΕΦ. Μετά την «άλωση» της Ισπανίας με το μυθικό 3×3 απέναντι σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια, αλλά και τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στο ΣΕΦ τη Μονακό (19:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague.
Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με… σπασμένα τα φρένα, παίζει εκπληκτικό μπάσκετ και δείχνει σε μια κατάσταση που δύσκολα μπορεί να τη σταματήσει κάποια ομάδα.
«Όσο πιο καλές γίνονται οι ομάδες, τόσο λιγότερη σημασία έχουν οι έδρες. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Αν μπορείτε εσείς να μου βρείτε αντίπαλο που θα κερδίσεις χωρίς να παίξεις καλά, το δέχομαι. Αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας. Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός, τα ματς έχουν ένταση, κρίνονται στο τέλος. Κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο. Δεν πρέπει να κοιτάμε τι έχουμε κάνει. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι έλεγαν ότι ο Ολυμπιακός έχει τρία ματς στην Ισπανία, έκαναν υπολογισμούς για το ποιο ματς θα πάρουμε. Και εμείς, κοιτώντας κάθε ματς ξεχωριστά, φτάσαμε εδώ. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο, συνιστώ στην ομάδα να μην ασχολούμαστε για το μετά. Το συνιστώ για όλους. Μην πουν ότι ο Ολυμπιακός ξαφνικά έγινε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι λάθος αυτό. Πρέπει να κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, είτε το κερδίζουμε είτε το χάνουμε» δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
- «Linda» με την Μυρτώ Αλικάκη: Από την Ομάδα Νάμα στο θέατρο Επί Κολωνώ
- 4 συμβουλές για να απολαμβάνουμε κάθε βράδυ τα πιο γλυκά όνειρα
- Δίκη Xρυσης Αυγής: Η ώρα της ετυμηγορίας για τους 42 κατηγορούμενους
- Αρκάς Η καλημέρα της Τετάρτης
- Ο Τραμπ αρνείται πως σύρθηκε από το Ισραήλ στον πόλεμο – Το Ιράν σκόπευε να «επιτεθεί πρώτο»
- Ανατροπή: Burnout δεν παθαίνουν (μόνο) όσοι δουλεύουν περισσότερο



