Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο ΚΑΠΗ κατασκευάζεται στη Πεύκη

Νέο ΚΑΠΗ κατασκευάζεται στη Πεύκη

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 782.000.00 ευρώ και περιλαμβάνει την εκτέλεση όλων των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για τη κατασκευή του ΚΑΠΗ.

Το «πράσινο» φως για τη δημιουργία του νέου  ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη, το οποίο θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, δόθηκε κατόπιν της υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης του έργου από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τ. Μαυρίδη.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 782.000.00 ευρώ και περιλαμβάνει την εκτέλεση όλων των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για τη κατασκευή του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Περιγραφικά οι εργασίες για το νέο ΚΑΠΗ, αρχίζουν από τη στάθμη θεμελίωσης του κτηρίου και των χώρων που το περιβάλλουν και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες για τη διαμόρφωση των κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου.

Υπενθυμίζεται ότι το οικόπεδο όπου θα ανεγερθεί η νέα δομή ΚΑΠΗ, παραχωρήθηκε στο δήμο από τον ΕΦΚΑ.

Το σημείο ανέγερσης για το νεο ΚΑΠΗ

Οι εργασίες αρχίζουν από τη στάθμη θεμελίωσης του κτηρίου και των χώρων που το περιβάλλουν και περιλαμβάνει όλες τις εργασίες για τη διαμόρφωση των κτηρίων και του περιβάλλοντος χώρου. Το εμβαδό του οικοπέδου ανέρχεται σε 248,40τμ.

Το κτήριο αναπτύσσεται σε ισόγειο- πυλωτή και δύο ορόφους κα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο.

Στο ισόγειο θα διαμορφωθεί η είσοδος του κτηρίου και χωροθετούνται συνολικά τέσσερεις θέσεις στάθμευσης, εκ των οποίων και μια για ΑΜΕΑ. Στον α΄ όροφο αναπτύσσονται το καθιστικό, το οποίο δύναται να λειτουργήσει και ως χώρος εορταστικών εκδηλώσεων και προβολών, το παρασκευαστήριο, μια αίθουσα γυμναστικής καθώς και μια αποθήκη και χώροι υγιεινής για την εξυπηρέτηση θαμώνων και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Στον β΄ όροφο βρίσκονται οι χώροι εργοθεραπείας, κοινωνικών υπηρεσιών, γραφείων, αναμονής καθώς και οι χώροι υγιεινής για την εξυπηρέτηση προσωπικού, επισκεπτών και ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Στο υπόγειο υπάρχουν οι χώροι λεβητοστασίου για το φυσικό αέριο, μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα και τριών αποθηκών γενικής χρήσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024