Ο 63χρονος Αρχιμανδρίτης που ήταν εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου, βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης στο σπίτι του στην πλατεία Αμερικής στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρχιμανδρίτης βρέθηκε απαγχονισμένος με τις αρχές να στρέφονται αρχικά στην εκδοχή της αυτοκτονίας.
Δεν αποκλείεται η ανθρωποκτονία
Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, καθώς χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση των στοιχείων. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διερευνά τις συνθήκες θανάτου του Αρχιμανδρίτη. Φως στην αιτία θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν τον χώρο και διενήργησαν έρευνες προκειμένου να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία.
Η μητέρα του και ο αδερφός του οι οποίοι ζουν στο Άργος ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας