Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Η Γη της Ελιάς»: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα - Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

«Η Γη της Ελιάς»: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 30 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

Θυελλώδεις θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη βγαίνουν στο φως, η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται πάλι κοντά, ενώ η Βασιλική πέφτει θύμα απόπειρας βιασμού.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 30 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 34 (Κυριακή 30 Οκτωβρίου)

Η παλιά φλόγα ανάμεσα στον Στάθη και την Ιουλία σιγοκαίει ακόμα. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την έλξη που νιώθει για την Ευτυχία και προσπαθεί να δώσει μια σωστή ευκαιρία στον γάμο του. Η Μυρτάλη νιώθει αποξενωμένη απ’ όλους και ζητά τη συμπαράσταση του Χρήστου, ωστόσο η συζήτησή τους καταλήγει σε έντονο καβγά. Ο Αλέξης, πανταχού παρών, εμφανίζεται και την παρηγορεί.

Ο Σωκράτης προσπαθεί να μάθει από την Αντιγόνη πληροφορίες για τους ελαιοπαραγωγούς του τόπου κι εκείνη, εσκεμμένα, αποκρύπτει τη σχέση της με τους Βρεττάκους. Η Ισμήνη πιέζει τον πατέρα της να της αποκαλύψει την αιτία του χωρισμού του με τη Χάιδω. Ο Λυκούργος της τα ομολογεί όλα κι εκείνη συμμαχεί με τον Φίλιππο και τη Βασιλική για να τους τα ξαναβρούν

Επεισόδιο 35 (Δευτέρα 31 Οκτωβρίου)

O Σωκράτης κάνει «στενό μαρκάρισμα» στην Αλκμήνη. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει καινούριο χώρο για το κλαμπ και ο Δημοσθένης του δίνει το πράσινο φως. Η εντάσεις ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Χρήστο αυξάνονται συνεχώς, και το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση. Η Μαργαρίτα δίνει αναφορά στον Δημοσθένη για τις εργασίες στον ελαιώνα της Αρετής κι εκείνος δέχεται να πληρώσει γι’ αυτές.

Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τα χρήματα από τις εισπράξεις, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά και τη συγκινεί με όσα της λέει. Η Μυρτάλη αποκαλύπτει στη Μαρίνα ότι έκανε πάλι έρωτα με τον Αλέξη και το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών είναι πλέον δεδομένο. Η αστυνομία ανακαλύπτει ένα όπλο, το οποίο μπορεί να αποτελέσει νέο στοιχείο στη δολοφονία του Δημήτρη Καπράλου.

Επεισόδιο 36 (Τρίτη 1η Νοεμβρίου)

O Σωκράτης βγαίνει ραντεβού με την Αλκμήνη και δεν χάνει ευκαιρία να της δείξει το ενδιαφέρον του. Η Αλκμήνη με τη σειρά της προθυμοποιείται να τον ξεναγήσει στη Μάνη. Παράλληλα, o Σωκράτης εντείνει τις προσπάθειές του να συνεργαστεί με τους Βρεττάκους και αυτή τη φορά ζητά από τη Μαργαρίτα να μεσολαβήσει εκ μέρους του, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για το ελαιοτριβείο του Ιάκωβου. Ο Φίλιππος μαλώνει με τη Βασιλική και φεύγει από το μπαρ όπου διασκέδαζαν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε έναν τύπο που την παρακολουθεί.

Για καλή της τύχη, ο Φίλιππος επιστρέφει στο μαγαζί και δέρνει τον τύπο που την έχει πλευρίσει, βάζοντας όμως σε ρίσκο την αναστολή του. Ο Χρήστος απογοητεύεται συνεχώς από τη συμπεριφορά της Μυρτάλης, ενώ εκείνη εμπλέκεται σε έναν ακόμα καβγά, αυτή τη φορά με αποδέκτη τη Μαρίνα. Ο Ισίδωρος δίνει τον πρώτο επίσημο λόγο του ως υποψήφιος δήμαρχος και όλο το χωριό δίνει το «παρών». Η Αρετή προσπαθεί να δει το εγγόνι της, έστω κι από μακριά, αλλά η Ντάρνα τη βλέπει και καλεί την αστυνομία. Η Αθηνά δέχεται άλλη μια οργανωμένη επίθεση κατά της ζωής της.

Επεισόδιο 37 (Πέμπτη 3 Νοεμβρίου)

Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία.

Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού». Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Special guest: Αποστόλης Τότσικας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

#GiTisElias

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024