Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεξ: Πέντε στιγμές... που θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί

Σεξ: Πέντε στιγμές… που θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί

Να ξέρετε κάτι: Δεν είστε μόνοι!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Έχει συμβεί σε όλους μας. Είσαι με τον άνθρωπο που ποθείς και έρχεται η ώρα να πέσετε στο κρεβάτι. Κι ενώ όλα πάνε καλά, κάτι από τα παρακάτω συμβαίνει και… απλά ελπίζεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί εκείνη την ώρα…

Εντάξει ναι, όσο τα σκέφτεστε τώρα μπορεί και να γελάτε. Εκείνη τη στιγμή όμως θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Εάν το έχεις συζητήσει μάλιστα με τους φίλους σου θα έχεις σίγουρα διαπιστώσει πως έχετε πολλές κοινές εμπειρίες και σίγουρα θα έχεις και με πολλούς άγνωστους εκεί έξω.

Να ξέρετε κάτι: Δεν είστε μόνοι. Γι’ αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις πέντε πιο συνηθισμένες άβολες καταστάσεις που έχουν συμβεί σε όλους μας!

1. Όταν ο άλλος έρχεται αμέσως σε οργασμό

Για όλες είναι άβολο και περίεργο για κάθε γυναίκα να έρθει αντιμέτωπη με αυτό το πρόβλημα. Βέβαια για ένα να είστε σίγουρη: όσο αμήχανο είναι για εσάς, άλλο τόσο (μάλλον) είναι και για εκείνον.

Αν είναι ένα τυχαίο γεγονός χωρίς περαιτέρω ψυχοπαθολογία (σύνδρομο πρόωρης εκσπερμάτωσης) τότε τα πράγματα είναι απλά: από τη στιγμή που ο σύντροφός σας τελείωσε πρώτος, για να μην μείνετε… με την χαρά, ξεκινάτε το παιχνίδι και του ζητάτε να σας βοηθήσει να έρθετε κι εσείς σε οργασμό.

2. Όταν φοράτε το λάθος εσώρουχο τη λάθος στιγμή

Δεν είναι όλες οι γυναίκες πάντοτε προετοιμασμένες για να κάνουν σεξ και αυτό κυρίως αντικατοπτρίζεται στα εσώρουχα που έχουν επιλέξει. Αν λοιπόν εκείνη την ημέρα δεν περιμένατε ότι θα βγάζετε τα ρούχα σας και από μέσα φοράτε ένα πρόχειρο καθημερινό εσώρουχο ή ένα κορσέ και αγχώνεστε την ώρα που εκείνος έχει αρχίσει να σας γδύνει, η λύση είναι και πάλι εύκολη: σταματάτε για λίγο τη διαδικασία, πάτε στο μπάνιο, βγάζετε τα πάντα και επιστρέφετε γυμνή και δριμύτερη!

3. Ένας περίεργος ήχος βγαίνει από τον κόλπο σας

Πρόκειται για το λεγόμενο και ξακουστό queefing, το οποίο δεν είναι άλλο από την απελευθέρωση του αέρα που εγκλωβίζεται μέσα στο αιδοίο σου κατά το σεξ. Και έχει συμβεί σε όλες.

Ξέρουμε ότι το να ακούστε αυτό τον ήχο να βγαίνει από μέσα σας, ειδικά εκείνη τη στιγμή είναι αστείο και πιθανά να σας κάνει να ντραπείτε, χωρίς φυσικά να πρέπει, καθώς είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν το προκαλείτε εσείς αλλά η διείσδυση στον κόλπο.

Αν λοιπόν εκείνος το σχολιάσει, τότε μάλλον είναι λίγο μ@λ@κας.

4. Όταν εκείνος δεν ξέρει καθόλου από γυναικεία ανατομία

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί άνδρες δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν το γυναικείο σώμα. Όλες οι γυναίκες έχουν έρθει αντιμέτωπες με άνδρες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν που βρίσκεται η κλειτορίδα.

Πώς θα λύσετε αυτό το πρόβλημα; Θα πείτε εσείς στο σύντροφό σας τι να κάνει!

5. Όταν μετά το σεξ καταλαβαίνετε το πόσο βρώμικα μιλήσατε

Εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχει φίλτρο και λογοκρισία στον εαυτό σου! Λες ό,τι να ναι! Ποτέ λοιπόν μην πιέζεστε για να μην πείτε κάτι την ώρα που είστε ερεθισμένη στο κρεβάτι και ποτέ μην μετανιώσετε για όσα είπατε μετά το σεξ.

Το dirty talk είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας. Tώρα αν κάποια στιγμή νιώσετε ότι το παρακάνατε και θέλετε να το συζητήσετε μαζί του, κάντε το με χιουμοριστική διάθεση. Δεν είναι δα και κάτι το τόσο σοβαρό…

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024