Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάτας: «Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πιο δυνατός»

Κάτας: «Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πιο δυνατός»

Οι δηλώσεις του Κάτας για το ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Όντεντ Κάτας θα συναντήσει ξανά τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλο, στον αγώνα της Μακάμπι με τους «πράσινους» στο Τελ Αβίβ αύριο Πέμπτη (27/10, 21:05) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Ο πρώην προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πλέον έχει γίνει πιο δυνατός και ανέλυσε όλα τα δεδομένα του αγώνα.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κάτας:

«Είναι σημαντικό για μας να υπερασπιστούμε την έδρα μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και πρέπει να μαζέψουμε αρκετές νίκες. Ο Παναθηναϊκός έχει γίνει πιο δυνατός και επιστρέφει ο Γουόλτερς από τραυματισμό. Δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις. Χρειάζεται να βελτιωθούμε, ειδικά στην άμυνα, όπου πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς».

Για τις ιδιαιτερότητες που έχει για τον ίδιο το ματς, αφού έχει υπηρετήσει το «τριφύλλι» ως παίκτης και προπονητής: «Δεν είμαι εγώ στο επίκεντρο, σημασία έχει ο αγώνας και όχι εγώ».

Για το γεγονός ότι ο Λορέντζο Μπράουν έπαιξε 40 λεπτά στο τελευταίο ματς για τις εγχώριες διοργανώσεις: «Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να μεγαλώσουμε το ροτέισον και να πάρουμε περισσότερα και πιο ουσιαστικά λεπτά από πιο πολλούς παίκτες».

Ο σέντερ της Μακάμπι, Άλεξ Πόιθρες, είπε τα εξής: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και το κοινό μάς δίνει πολλή ενέργεια. Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς ψηλούς, τους γνωρίζω καλά. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε σαν ομάδα».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024