Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέγκρι: «Πονάμε και είμαστε οργισμένοι μετά τον αποκλεισμό στο Champions League»

Αλέγκρι: «Πονάμε και είμαστε οργισμένοι μετά τον αποκλεισμό στο Champions League»

Για τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από το Champions League μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά την ήττα της ομάδας του με 4-3 από την Μπερνφίκα.

Ο προπονητής Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σε δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπενφίκα με 4-3 στο Champions League μίλησε για τον αποκλεισμό της ομάδας από την διοργάνωση αλλά και για τους στόχους του συλλόγου από εδώ και πέρα.

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την δυσαρέσκεια του που η ομάδα του δεν θα βρεθεί στους 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και υποστήριξε πως βασικός στόχος της ομάδας είναι πλέον το πρωτάθλημα.

Όσα δήλωσε αναλυτικά:

«Είχαμε λανθασμένη προσέγγιση και ήμασταν πολύ μαλθακοί στα γκολ που δεχτήκαμε. Στη συνέχεια αντιδράσαμε καλά μετά το 4-1 και μειώσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πάμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση που μείναμε εκτός Champions League. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, ξεκινώντας από το ερχόμενο παιχνίδι με τη Λέτσε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή».

«Έχουμε τέσσερα ακόμα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή και πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Πονάμε και είμαστε οργισμένοι μετά τον αποκλεισμό, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, αλλά και στο να πάμε στο Europa League».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024