Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός, η πτήση και ο Στουρνάρας

Ο Ολυμπιακός, η πτήση και ο Στουρνάρας

Τι συνέβη στην πτήση προς την Φρανκφούρτη

Η στήλη έχει μάτια παντού, το ξέρετε. Είχε, λοιπόν, και στο αεροπλάνο που πετούσε χθες το μεσημέρι για Φρανκφούρτη. Με πολλούς Γερμανούς τουρίστες, με κάποιους δημοσιογράφους και φιλάθλους που πήγαιναν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ και… τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, πήγαινε με το αεροπλάνο της γραμμής στην γερμανική πόλη γιατί αύριο γίνεται μια ακόμη κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΚΤ η οποία, εκτός απροόπτου, θα βγάλει νέα αύξηση επιτοκίων κατά 75 μονάδες βάσης.

Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη πτήση έμεινε για αρκετές ώρες καθηλωμένη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω προβλήματα σε αυτή της Φρανκφούρτης.

Αλλά, όπως μας έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες, όλοι οι επιβάτες, και ο Γ. Στουρνάρας, με υπομονή περίμεναν να απογειωθεί το αεροπλάνο και άκουγαν τις ανακοινώσεις.

Αλλωστε, ο διοικητής της ΤτΕ φημίζεται για την υπομονή του, έχει διαχειριστεί κρίσεις και κρίσεις. Και τώρα σε παγκόσμια κρίση βρισκόμαστε, σιγά μη νευρίαζε με μια καθυστέρηση.

Πάντως, στο Φράιμπουργκ για να δει τον Ολυμπιακό δεν θα μπορέσει να πάει ο κ. Στουρνάρας. Η νέα αύξηση των επιτοκίων, που όλα δείχνουν ότι θα αποφασιστεί, θα τον κρατήσει στην έδρα της ΕΚΤ.

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024