Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μοντέλο Veronika Rajek ξεσπά: «Το σώμα μου θεωρείται κίνδυνος στα social media»

Το μοντέλο Veronika Rajek ξεσπά: «Το σώμα μου θεωρείται κίνδυνος στα social media»

Είναι τόσο σέξι τελικά;

Η Veronika Rajek είναι influencer από την Σλοβακία και όπως λέει και η ίδια «κίνδυνος για τα social media».

Το 26χρονο μοντέλο του Instagram αποκάλυψε πως δέχεται επίθεση στο διαδίκτυο επειδή έχει…τέλειο κορμί.

Οι υπέροχες αναλογίες της, κάνουν τους άλλους να ζηλεύουν με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε body shaming και προσβλητικά σχόλια. Συγκεκριμένα, το μοντέλο αναφέρει πως διάφορα «τρολ» του διαδικτύου  κάνουν αναφορές στον λογαριασμό της και ως εκ τούτου αναγκάζεται να χάσει δουλειές.

«Αυτές τις ημέρες βλέπεις πολλές γυναίκες παχύσαρκες ή με παραπάνω κιλά στο διαδίκτυο να μιλούν για το body positivity, όταν όμως μια πανέμορφη, ψηλή γυναίκα θέλει να είναι θετική για το δικό της σώμα, οι άνθρωποι θέλουν να μου επιτίθενται και να με αποκαλούν προνομιούχα. Απλώς ζηλεύουν για το φυσικά fit μου. Ορισμένοι κάνουν ακόμη και αναφορά στον λογαριασμό μου επειδή τους προσβάλει το αδύνατο σώμα μου και χάνω χρήματα και δουλειές εξαιτίας αυτού».

«Το σώμα μου θεωρείται κίνδυνος στα social media»

Η Veronika Rajek εργάζεται ως μοντέλο από την ηλικία των 14 ετών με το πρακτορείο NudePR.com και αυτή την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ ΗΠΑ και Αυστρίας. Οι followers της στο Instagram ξεπερνούν τους 2 εκατομμύρια. Μερικοί από αυτούς είναι πιστοί θαυμαστές της ενώ κάποιοι άλλοι σύμφωνα με την ίδια, απλώς την ζηλεύουν για το «φυσικά υπέροχο» κορμί της.

«Το σώμα μου θεωρείται κίνδυνος στα social media και συνέχεια ακυρώνομαι από τρολ επειδή δεν κάνω τίποτα απολύτως παρά το να μοιράζομαι φωτογραφίες με το κορμί μου. Απλώς ζηλεύουν για το φυσικά fit μου. Ορισμένοι κάνουν ακόμη και αναφορά στον λογαριασμό μου επειδή τους προσβάλει το αδύνατο σώμα μου και χάνω χρήματα και δουλειές εξαιτίας αυτού. Δεν καταλαβαίνω γιατί η δική μου εκδοχή του σώματος είναι λάθος. Είμαι μοντέλο. Δεν υποτίθεται ότι τα μοντέλα είναι σέξι;».

«Με έλεγαν «καμηλοπάρδαλη»»

Το 26χρονο μοντέλο εξομολογείται πως στο σχολείο δεχόταν συχνά bulling για το σώμα και την εμφάνισή της με αποτέλεσμα να πρέπει να προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει πως δεν είναι «ψεύτικη».

«Αν είσαι πολύ όμορφη, το σώμα σου θεωρείται απειλή για την κοινωνία. Στην πραγματικότητα προέρχομαι από μια πιο φτωχή χώρα και έπρεπε να δουλέψω για αυτό που είμαι σήμερα. Στο σχολείο δεχόμουν bulling  εξαιτίας του ύψους και του επίπεδου στήθους της. Με αποκαλούσαν «γραφείο» και «καμηλοπάρδαλη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να με τιμωρήσουν για την επιτυχία μου, αλλά τα πάντα πάνω μου είναι φυσικά».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024