Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκληρώνει το Eleftheros Tour στην «Αθήνα του» παρέα με τον 50 Cent

O Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκληρώνει το Eleftheros Tour στην «Αθήνα του» παρέα με τον 50 Cent

Το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ

Αντίστροφα μετρά το ελληνικό κοινό για τη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς. Στις 29 Οκτωβρίου στη σκηνή του ΟΑΚΑ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον 50 Cent, προκειμένου να χαρίσουν στους χιλιάδες θεατές μια βραδιά που θα θυμούνται για πολλά χρόνια.

Ο κορυφαίος έλληνας τραγουδιστής της γενιάς του, μετά από ένα άκρως επιτυχημένο καλοκαίρι με συνεχόμενες sold out συναυλίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιστρέφει στην «Αθήνα του» για το μεγάλο φινάλε!

Η αρχή έγινε από τη Θεσσαλονίκη, όπου έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές συναυλίες που έγιναν ποτέ στην πόλη, με περισσότερους από 20.000 θεατές

Κάθε συναυλία της περιοδείας έγινε sold out, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον no1 καλλιτέχνη της γενιάς του, να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές σε χιλιάδες θεατές και να γράφει ιστορία στα συναυλιακά χρονικά, με μία άρτια και φαντασμαγορική παραγωγή της Panik Live και ρεκόρ εισιτηρίων.

Το «Eleftheros Tour» είναι γεμάτο με nο1 επιτυχίες, εξαιρετικές ερμηνείες, εντυπωσιακά σκηνικά, μεγάλες εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις

Αυτό ακριβώς θα ζήσει και το κοινό του ΟΑΚΑ αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να καινοτομεί και πάλι, καθώς στο stage θα δούμε τον παγκοσμίου φήμης 50 Cent.

Επιθεώρησε το ΟΑΚΑ ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του ΟΑΚΑ για να συναντήσει τον 50 Cent, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο τραγουδιστής, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ πιθανόν για να κάνει πρόβες αλλά βρήκε και την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους και να τους εξερευνήσει.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάλιστα κατέγραψε τη βόλτα που έκανε σε βίντεο και μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024