Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δρόμος στην Αυστραλία αφιερωμένος στην Καλαμάτα

Δρόμος στην Αυστραλία αφιερωμένος στην Καλαμάτα

Ο Δήμαρχος  Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, βρίσκεται στη Μελβούρνη και παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων του δρόμου αφιερωμένου στην Καλαμάτα, το Kalamata Place.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή ονοματοδοσίας του δρόμου αφιερωμένου στην Καλαμάτα, του Kalamata Place. Η τελετή ονοματοδοσίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου Μεσσηνίων «ο Παπαφλέσσας».

Παρόντα επίσης ήταν τα μέλη όλων των Συλλόγων, εκπρόσωποι φορέων και Έλληνες που έσπευσαν να χαιρετήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό και οι εκδηλώσεις αγάπης για την Ελλάδα και την Καλαμάτα πασιφανείς. Στους χαιρετισμούς που ακολούθησαν όλοι μίλησαν όλοι για τους δεσμούς της Ελλάδος με την Αυστραλία μέσα από τα ταξίδια του Ελληνισμού. Μοιράστηκαν εμπειρίες και ιστορίες που συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους. Τελευταίος μίλησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας ως το τιμώμενο πρόσωπο και στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τους Έλληνες της Αυστραλίας για την αγάπη τους προς την πατρίδα την οποία αποδεικνύουν με πράξεις. «Εδώ συναντώ μια πιο Ελλάδα από την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά. Ευχαρίστησε τόσο τους ομογενείς όσο και τις πολιτειακές αρχές για την τιμή που έκαναν στην Καλαμάτα να αφιερώσουν μια οδό σε αυτήν και πρόσθεσε ότι η αγκαλιά της πόλης θα είναι ανοιχτή για τους Έλληνες και Αυστραλούς μέσα από τις συνεργασίες που θα χτιστούν και θα αναπτυχθούν σε πολλά επίπεδα και τομεί

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024