Αυτός είναι ο 30χρονος που βίασε το 11χρονο κορίτσι στην Κατερίνη
Οι εισαγγελικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 30χρονου αλλοδαπού.
Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 30χρονου αλλοδαπού που βίασε ένα 11χρονο κορίτσι στην Κατερίνη.
Ειδικότερα, σε βάρος του 63χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Πρόκειται για τον: (επ) Shaikly (ον) Omar του Mohammed και της Bushra.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23510-46633 και 23510-46632 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, τηρώντας την ανωνυμία τους και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Το χρονικό της φρίκης
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 11χρονη έπαιζε με φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Η μικρή πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και πήγε μαζί του, ενώ ο 30χρονος την οδήγησε σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε.
Η φίλη της, όταν πέρασε αρκετή ώρα, πήγε στη μητέρα της που ήταν στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές. Άμεσα ακολούθησε κινητοποίηση και η 11χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και φυλακίστηκε.
Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς όσα έγιναν και ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Στη συνέχεια, ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί. Μάλιστα, η 11χρονη χρειάζεται να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)



















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)

![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)

























![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442