Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη: Πώς ο 30χρονος πλησίασε, ξεγέλασε και βίασε την 11χρονη - Τι λέει η μητέρα του παιδιού

Κατερίνη: Πώς ο 30χρονος πλησίασε, ξεγέλασε και βίασε την 11χρονη – Τι λέει η μητέρα του παιδιού

Η 11χρονη χρειάζεται να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

Το πώς κατάφερε να ξεγελάσει το 11,5 ετών κοριτσάκι της, να το οδηγήσει στην οικία του και να το βιάσει, περιγράφει η μητέρα του παιδιού, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 11χρονη έπαιζε με φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης, όταν ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και έπεισε το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Η μικρή πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και πήγε μαζί του, ενώ ο 30χρονος την οδήγησε σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε.

Η φίλη της, όταν πέρασε αρκετή ώρα, πήγε στη μητέρα της που ήταν στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές. Άμεσα ακολούθησε κινητοποίηση και η 11χρονη εντοπίστηκε μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και φυλακίστηκε.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς όσα έγιναν και ανέφερε ότι ο 30χρονος «με πείραξε». Στη συνέχεια, ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί έχει βιαστεί. Μάλιστα, η 11χρονη χρειάζεται να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

Τι λέει η μητέρα του παιδιού

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μιλώντας στο MEGA και τον Θεολόγο Ηλιού περιέγραψε πως ο 30χρονος ξεγέλασε το παιδί και το απομάκρυνε από την πλατεία, προκειμένου να προχωρήσει στις αρρωστημένες πράξεις του.

«Μέσα Αυγούστου βγήκε η κόρη μου με μία φίλη μου και το κοριτσάκι της σε πολύ κεντρικό σημείο της Κατερίνης. Με κάποιον τρόπο ένας Ιρακινός, απ’ ότι διαπιστώθηκε μετά, το πλησίασε το παιδί, το ξεγέλασε στην ουσία και απομακρύνθηκαν από την πλατεία. Αμέσως το άλλο κοριτσάκι ενημέρωσε τη μαμά, η μαμά πήρε τηλέφωνο εμένα κατευθείαν και αμέσως έτρεξα εκεί. Για καλή μου τύχη ήταν η αστυνομία, αμέσως τρέξανε οι άνθρωποι και όντως τους βρήκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς η κόρη μου είπε αμέσως στους αστυνομικούς ότι “με πείραξε αυτός ο άνθρωπος”».

Όπως τόνισε η μητέρα, η 11χρονη περιέγραψε όσα έγιναν στις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληωη του 30χρονου.

«Έγινε ότι έπρεπε να γίνει και δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι όντως είχε κάνει την πράξη. Αφού την ξεγέλασε και της είπε “θα σε γυρίσω σε ένα λεπτό”, εκ των υστέρων εγώ έμαθα ότι την πήγε στο σπίτι του που έμενε και από εκεί, ενώ του έλεγε ότι “πρέπει να γυρίσω”, της έλεγε “καλά, καλά” και την πήγαινε σε αντίθετη πλευρά της Κατερίνης, από εκεί που ήταν η φίλη της και η μητέρα της», είπε η μητέρα του παιδιού.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024