Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 42χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη
Ο 42χρονος θα δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ελεύθερος αφέθηκε ο 42χρονος που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με θύμα ανήλικη και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη αναβλήθηκε επειδή απουσίαζε η μητέρα της ανήλικης που κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δικαστεί σήμερα και γι’ αυτό δέχθηκε να διαβαστεί η ένορκη κατάθεση της καταγγέλλουσας μητέρας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, η ανήλικη – 15,5 ετών σύμφωνα με τη δικογραφία – την κάλεσε στο τηλέφωνο μεταφέροντάς της έντρομη ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον 42χρονο.
- Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία των τριών που φέρεται να βίασαν την 12χρονη
Την προσκάλεσε για καφέ
Όπως φέρεται να της μετέφερε η ανήλικη, εκείνος την προσκάλεσε για καφέ και στη συνέχεια την μετέφερε με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του σε απόμερη περιοχή των Βασιλικών όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Η ανήλικη – κατά την μητέρα της – αρνήθηκε, φώναξε δυνατά και τότε τη γύρισε πίσω στο σημείο της αρχικής τους συνάντησης, προτρέποντάς την όμως να μην μιλήσει σε κανένα. Όπως ανέφερε η μητέρα, τον 42χρονο τον γνωρίζει χρόνια από το οικογενειακό της περιβάλλον.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και στο σημείο αυτό ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την αναβολή της δίκης για κρείσσονες αποδείξεις, για να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο η μητέρα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντόρσεϊ: «Ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς»
- «Χαστούκι, ζήλεια, γυναίκες αρπαχτικά»: Πώς το βιβλίο-φωτιά για τους Μακρόν εξυπηρετεί το σκοπό τους
- Χανταϊός: Ο καπετάνιος του MV Hondius μπορεί επιτέλους να εγκαταλείψει το κρουαζιερόπλοιο
- Reuters: Βήματα προόδου στις επαφές Ουάσιγκτον–Τεχεράνης για τερματισμό του πολέμου
- Υποκλοπές: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συγκάλυψης
- Μάριος Οικονόμου: Χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση – Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο
- Μποντιρόγκα: «Γιορτή ο τελικός Ολυμπιακός – Ρεάλ – Η Ευρωλίγκα έχει την καλύτερη διαιτησία»
- Πολύχρωμη παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για το 10ο αυτοοργανωμένο Pride
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jonathan-borba-96sMAeI8g3E-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442