Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβγαλε στη… σέντρα τον Μπαλτάκο η Σούπερ Λιγκ

Έβγαλε στη… σέντρα τον Μπαλτάκο η Σούπερ Λιγκ

Η Λίγκα με επιστολή της προς τον Μπαλτάκο κάνει… φύλλο και φτερό τα όσα υποστηρίζει για τη συνάντηση γύρω από την επαγγελματική διαιτησία και τον Κλάτενμπεργκ

Ο Τάκης Μπαλτάκος κάνει ό,τι μπορεί για να μην περάσει η επαγγελματική διαιτησία στηριζόμενος ξεκάθαρα και από τις ομάδες που είναι υπέρ της τωρινής τραγικής κατάστασης οδηγώντας ουσιαστικά σε ακύρωση την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με τη Σούπερ Λιγκ. Ζητώντας πράγματα ανήκουστα με στόχο να κάνει το χατίρι της… τρόικας που αποκαλύπτεται ξανά.

Η Σούπερ Λιγκ πάντως μέσω της αναπληρώτριας προέδρου Αικατερίνης Κοξένογλου έβγαλε στη… σέντρα τον Μπαλτάκο (και όσους τον υποστηρίζουν…) με επιστολή-απάντηση στα απίθανα που έθεσε ως βάση για συνάντηση την τελευταία στιγμή ο Μπαλτάκος.

Και για τον Κλάτενμπεργκ που… ξέχασε πως βρίσκεται σε συνεργασία με τη Λίγκα με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Αναλυτικά η επιστολή:

«ΠΡΟΣ: Ε.Π.Ο.
ΥΠΟΨΗ: ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΚΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Κ. ΠΑΝ. ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

ΜΑΡΟΥΣΙ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022,

Θέμα: Απάντηση επί της σημερινής επιστολής σας αναφορικά με την σημερινή προγραμματισμένη συνάντηση για την επαγγελματική διαιτησία (υπ΄ αριθμ. Πρωτ. σας 26187_2022)

Κύριε Πρόεδρε,

Με ιδιαίτερη έκπληξη λάβαμε την ως άνω επιστολή σας.
Για πρώτη φορά στα χρονικά, ζητείται από την Ε.Π.Ο. πρακτικό Δ.Σ. της Super League προκειμένου να οριστούν εκπρόσωποι της τελευταίας για να παρασταθούν σε μια απλή συνάντηση – συζήτηση με την πλευρά σας!
Είναι επίσης αξιοπερίεργο πως έρχεστε και ζητάτε απόφαση Δ.Σ. μας μόλις λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη μας συνάντηση, γνωρίζοντας φυσικά πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο καθώς συνεδρίαση Δ.Σ. δε μπορεί να συγκληθεί εντός λίγων ωρών (ούτε στο συνεταιρισμό μας ούτε σε κανένα άλλο νομικό πρόσωπο).
Μετά ταύτα είναι προφανές ότι η σημερινή συνάντηση δε μπορεί να λάβει χώρα με αποκλειστική υπαιτιότητά σας.
Προς γνώση σας, πάντως και για να κατανοήσετε το αλυσιτελές της ως άνω πρωτοφανούς απαίτησής σας, θα πρέπει να σας επισημάνουμε πως για το ζήτημα της επαγγελματικής διαιτησίας, έχει τοποθετηθεί συγκεκριμένα το Δ.Σ. μας με την από 12/7/2022 απόφασή του, απόσπασμα της οποίας επισυνάπτεται στο παρόν.
Σε ό,τι αφορά στην τυχόν παρουσία σε μια μεταξύ μας συνάντηση του κ. Mark Clattenburg, τον οποίο προφανώς υπονοεί η ως άνω επιστολή σας, βάσει της ως άνω απόφαση του Δ.Σ. μας, αυτός έχει συνάψει σχέση συνεργασίας με το συνεταιρισμό μας για θέματα διαιτησίας και συνεπώς δεν αποτελεί «ιδιώτη», ο οποίος «δεν σχετίζεται με το συνεταιρισμό μας».

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΞΕΝΟΓΛΟΥ».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024