Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Είδα τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει τον ρόλο στο «Maestro»

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: Είδα τον Παπακαλιάτη στον ύπνο μου πριν μου προτείνει τον ρόλο στο «Maestro»

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μιλάει για τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά του MEGA

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως πριν της προταθεί ο ρόλος της Σοφίας στο «Maestro» είχε δει στον ύπνο της τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Πριν μου προτείνει τον ρόλο στο «Maestro» ο Χριστόφορος, τον είχα δει στον ύπνο μου. Την ίδια μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για τον ρόλο».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της Σοφίας και την καταπίεση που νιώθει η ηρωίδα της.

«Η Σοφία στη σειρά είναι καταπιεσμένη, αλλά σιγά σιγά προσπαθεί να βγει από αυτό το «κλουβί» που έχει μπει μόνη της. Η σχέση της Σοφίας με τον Μιχάλη υπήρχε από πριν. Όταν και οι δυο χαρακτήρες αποφασίσουν να ζήσουν για τον εαυτό τους, θα ξαναείναι μαζί», είπε.

Το πιο δύσκολο για την Σοφία είναι η σκηνή που προσποιείται ότι η οικογένειά της είναι χαρούμενη, αποκάλυψε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, και τόνισε πως η ηρωίδα θα προσπαθήσει να έχει μία ειλικρινή σχέση με τον γιο της.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν ήθελε ποτέ να γίνει ηθοποιός και ήθελε να ασχοληθεί με τις νευροεπιστήμες στο Παρίσι και την χαρτογράφηση του ανθρωπίνου εγκέφαλου.

«Από μικρή ήμουν πολύ συνεσταλμένη και ντροπαλή. Οι φίλοι με φώναζαν «συγγνώμη που υπάρχω». Στο γυμνάσιο πήγα σε μία θεατρική ομάδα για να γίνω πιο εξωστρεφής».

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου γεννήθηκε στην Τασκένδη στο Ουζμπεκιστάν και στην Ελλάδα ήρθε στην ηλικία των 7 ετών.

«Στην Τασκένδη με αντιμετώπιζαν ως Ελληνίδα και στην Ελλάδα ως «το ρωσάκι». Εμείς είχαμε ως συνήθεια να τρώμε σούπα και να πίνουμε τσάι και οι γειτόνισσες ρώτησαν τη μητέρα μου αν ήμασταν άρρωστα. Επέστρεψα στην Τασκένδη με τον αδερφό μου και βάλαμε στοίχημα να βρούμε όλα τα μέρη από μνήμης».

Η ηθοποιός έχει δύο κόρες και όπως εξομολογήθηκε, δεν ήταν πάντα ήρεμη μαζί τους, γιατί τις μεγάλωνε μόνη της και ήταν δύσκολο να συνδυαστεί με τη δουλειά της.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές, κάτι που βίωσε στην προσωπική της ζωή.

«Δεν είναι τόλμη το να μιλήσεις για κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά χρέος μας. Μου έχει συμβεί κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν φοβήθηκα να το μοιραστώ , αλλά σε όσους το μοιράστηκα έκαναν σαν να μην συμβαίνει. Αυτό το περιστατικό συνέβη στην προσωπική μου ζωή, ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στον χώρο της υποκριτικής», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν αφήνουμε κάτι στο παρελθόν, αποδεχόμαστε μόνο ότι είναι κομμάτι μας. Εγώ έχω αποδεχτεί ότι αυτό που έχω βιώσει είναι κομμάτι μου. Δεν νιώθω την «πληγή» μου τόσο ανοιχτή όπως παλιά, ούτε ξυπνάω πια με εφιάλτες ότι κάποιος με χτυπάει», κατέληξε.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024