Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρούλι ή Λιζ Τρας; Το στοίχημα που έχασε η πρωθυπουργός της Βρετανίας

Μαρούλι ή Λιζ Τρας; Το στοίχημα που έχασε η πρωθυπουργός της Βρετανίας

Ένα έξυπνο δίλημμα έθεσε στους αναγνώστες της η Daily Star.

Αν υπάρχει μια χώρα στον πλανήτη που ζει και αναπνέει για το στοίχημα, αυτή είναι σίγουρα η Βρετανία. Εκεί μπορεί να βάλει κανείς όποιο στοίχημα θέλει, ακόμα και το πιο απίθανο, ελπίζοντας ότι θα το κερδίσει.

Ένα από αυτά έβαλε και η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Daily Star, μετά το σάλο που ξέσπασε με την παραμονή της Λιζ Τρας στην πρωθυπουργία της χώρας. Αφορμή ήταν ένα άρθρο του Economist, στο οποίοι η Λιζ Τρας αποκαλούνταν ως «The Iceberg Lady» σε αντίθεση με το «Iron Lady» της Μάργκαρετ Θάτσερ που ήταν το πολιτικό πρότυπο τηςπρωθυπουργού της Βρετανίας.

Έτσι, η εφημερίδα αποφάσισε να στήσει μια ιδιότυπη «κούρσα» την περασμένη Παρασκευή, δείχνοντας σε ζωντανή διαδικτυακή ροή ένα μαρούλι εκτός ψυγείου δίπλα σε μια φωτογραφία της Λιζ Τρας!

Το ερώτημα που έθετε στους θεατές και τους αναγνώστες της ήταν: «Μπορεί ένα μαρούλι εκτός ψυγείου να διαρκέσει περισσότερο από την θητεία της Τρας;», τονίζοντας μάλιστα ότι το μαρούλι μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου για δέκα ημέρες.

Στην πορεία του στοιχήματος, το μαρούλι απέκτησε μαλλιά, πρόσωπο και χέρια, ενώ δίπλα του πέρα από τις βρετανικές σημαίες εμφανίστηκε και μια κόκκινη κούπα που έφερε το θρυλικό σύνθημα «Keep Calm and Carry On», που είχε χρησιμοποιηθεί για να ανεβάσει το ηθικό στη Βρετανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Περισσότεροι από 12.000 χρήστες του Twitter παρακολουθούσαν τη ζωντανή ροή καθώς η Τρας ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι την παραίτησή της έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Λίγες στιγμές αργότερα, καθώς ο αριθμός των θεατών έφτανε τους 21.000, ήχησε το «God Save the King» καθώς ένα χέρι απλώθηκε στο τραπέζι και έριξε τη φωτογραφία της Τρας με την λεζάντα να γράφει: «Το μαρούλι ξεπέρασε σε διάρκεια ζωής την Λιζ Τρας».

«Το μαρούλι σας ευχαριστεί» ήταν η τελευταία εικόνα που αντίκρισαν οι θεατές αυτής της «περίεργης» ψηφοφορίας που έβαλε η Daily Star.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024