Μετά την Γκλάντμπαχ, η Βέρντερ Βρέμης έγινε η δεύτερη ομάδα της Bundesliga που μένει εκτός Κυπέλλου στην φάση των «32» από ομάδα υποδεέστερης κατηγορίας (Πάντερμπορν), ενώ η Φράιμπουργκ εμφανώς επηρεασμένη από τη συντριβή στο Μόναχο από την Μπάγερν, λίγο έλλειψε να πέσει «θύμα» τεράστιας έκπληξης μέσα στην έδρα της.
Η Βέρντερ Βρέμης «επέτρεψε» μετά το εις βάρος της 2-0 από την Πάντερμπορν, έστειλε το ματς στην παράταση (2-2), αλλά στα πέναλτι ο Μπίτενκουρτ δεν κατάφερε να σκοράρει και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την τεράστια πρόκριση.
Μπροστά σε ένα ανεπανάληπτο «κάζο» έφτασε η Φράιμπουργκ, αλλά στάθηκε τυχερή και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς επικράτησε στην παράταση με 2-1 της Ζαντκ Πάουλι.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 7ο όμιλο του Europa League βρισκόταν μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων εκτός διοργάνωσης καθώς έχανε στην έδρα της με 1-0 από την ομάδα της 2ης κατηγορίας, αλλά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Γκίντερ και στο 119ο λεπτό του επιπλέον χρόνου ο Γκρέγκοριτς την έστειλε στους «16».
Χωρίς να «πατήσει το γκάζι» η Ντόρτμουντ επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ανόβερου, χάρις στο αυτογκόλ του Αρεϊ-Μπι στο 11΄ και του Μπέλινγχαμ στο 71΄.
Στα πέναλτι κρίθηκε και η αναμέτρηση της Ζαντχάουζεν με την Καρλσρούη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 8-7 και να προκρίνονται στους «16» (το ματς στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση τελείωσε ισόπαλο, 2-2).
Τα αποτελέσματα της φάσης των «32» στο DFB-Pokal έχουν ως εξής:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.