Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ας επισκεφτεί τους αρτοποιούς που υποφέρουν με την ανοχή Μητσοτάκη

Ηλιόπουλος: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ας επισκεφτεί τους αρτοποιούς που υποφέρουν με την ανοχή Μητσοτάκη

«Να επισκεφτεί τους αρτοποιούς και τότε θα καταλάβει ότι τα ψωμιά της κυβέρνησης είναι λίγα»

«Χρειάζεται πολύ θράσος και αλαζονεία για να φτάνει στο σημείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να επιπλήττει τις παραγωγικές τάξεις λέγοντας πως δεν ξέρουν πόσο πολύ τους βοηθάει η κυβέρνηση», υπογραμμίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στις δηλώσεις του Γιάννη Οικονόμου με τις οποίες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις δηλώσεις Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την Ομοσπονδία Αρτοποιών.

Κούνησε το δάχτυλο

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, κούνησε το δάχτυλο στους αρτοποιούς, αραδιάζοντας αναποτελεσματικά μέτρα που αποδεδειγμένα πλέον, αντί για να ανακουφίζουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενθαρρύνουν την ασυδοσία των εταιρειών ενέργειας», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το έκανε, μάλιστα, «την ημέρα που επιβεβαιώθηκε ότι η Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο στην αισχροκέρδεια ως η ακριβότερη χώρα στην αγορά ρεύματος στην Ευρώπη».

«Αντί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κοροϊδεύει για άλλη μια μέρα τον κόσμο, ας εξηγήσει στους ανθρώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γιατί δεν έχει μειωθεί ακόμα ο ΦΠΑ στα είδη βασικής κατανάλωσης, αλλά και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης. Ή ας επισκεφτεί τους αρτοποιούς που υποφέρουν με την ανοχή Μητσοτάκη. Τότε θα καταλάβει από πρώτο χέρι γιατί… τα ψωμιά της κυβέρνησης είναι λίγα», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Θράσος και αλαζονεία

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Χρειάζεται πολύ θράσος και αλαζονεία για να φτάνει στο σημείο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να επιπλήττει τις παραγωγικές τάξεις λέγοντας πως δεν ξέρουν πόσο πολύ τους βοηθάει η κυβέρνηση.

»Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα, κούνησε το δάχτυλο στους αρτοποιούς αραδιάζοντας αναποτελεσματικά μέτρα που αποδεδειγμένα πλέον, αντί για να ανακουφίζουν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, ενθαρρύνουν την ασυδοσία των εταιρειών ενέργειας.

»Και μάλιστα πότε το κάνει; Την ημέρα που επιβεβαιώθηκε ότι η Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο στην αισχροκέρδεια ως η ακριβότερη χώρα στην αγορά ρεύματος στην Ευρώπη.

»Αντί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κοροϊδεύει για άλλη μια μέρα τον κόσμο, ας εξηγήσει στους ανθρώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γιατί δεν έχει μειωθεί ακόμα ο ΦΠΑ στα είδη βασικής κατανάλωσης, αλλά και ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης.

»Ή ας επισκεφτεί τους αρτοποιούς που υποφέρουν με την ανοχή Μητσοτάκη. Τότε θα καταλάβει από πρώτο χέρι γιατί… τα ψωμιά της κυβέρνησης είναι λίγα.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024