Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Κατάντια είναι να μην δίνεις τα στοιχεία 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Κατάντια είναι να μην δίνεις τα στοιχεία 10 ταυτοποιημένων παιδοβιαστών

Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στον Γιάννη Οικονόμου και τα όσα καταλόγισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΣΥΡΙΖΑ για την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης στα Σεπόλια

Στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση στα Σεπόλια απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσος Ηλιόπουλος χαρακτηρίζοντας κατάντια το γεγονός ότι «ενώ ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 10 παιδοβιαστές μεταξύ των 213 που επικοινώνησαν με τον 53χρονο, να μην έχουν δοθεί εδώ και 4 μέρες τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα».

Κατάντια είναι

Αναλυτικά η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Κατάντια κ. Οικονόμου είναι μία ολόκληρη κυβέρνηση να καλύπτει επί εβδομάδες τον κ. Λιγνάδη, μόνο και μόνο επειδή ήταν εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη.

»Κατάντια είναι, μετά την πανελλαδική κατακραυγή και ενώ ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 10 παιδοβιαστές μεταξύ των 213 που επικοινώνησαν με τον 53χρονο, να μην έχουν δοθεί εδώ και 4 μέρες τα στοιχεία τους στη δημοσιότητα, ώστε να μπορούν να αναγνωριστούν και από άλλα ενδεχομένως θύματα.

»Κατάντια είναι τα στελέχη και οι υπουργοί σου να διακινούν χυδαία ψέματα πως δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε τον βιασμό σε πλημμέλημα και πως δήθεν είχε καταψηφίσει την αυστηροποίηση των ποινών για βιασμούς ανηλίκων, και μετά να αναγκάζεσαι να παραδεχθείς πως ήταν ψέματα.

»Κατάντια, τέλος, είναι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης να επιχειρεί χυδαίους συμψηφισμούς με ψέματα πως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ενεπλάκη σε υπόθεση βιασμού. Καλύπτετε αυτή τη χυδαιότητα, γιατί είναι χυδαιότητα Μητσοτάκη.

»Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, από την πρώτη στιγμή των αποκαλύψεων με επίσημη ανακοίνωσή του τόνισε το αυτονόητο, ότι το ζήτημα δεν είναι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή, αλλά να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη».​

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024