Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Μισή συγγνώμη» σε ΣΥΡΙΖΑ από Κουμουτσάκο - Επίθεση Ηλιόπουλου σε Λοβέρδο

Σεπόλια: «Μισή συγγνώμη» σε ΣΥΡΙΖΑ από Κουμουτσάκο – Επίθεση Ηλιόπουλου σε Λοβέρδο

Κόντρα για το τι ψήφισαν τα κόμματα στο άρθρο για την αυστηροποίηση των ποινών για σεξουαλικά εγκλήματα

Η κόντρα που ξέσπασε από χτες αργά το βράδυ ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο για την υπόθεση του βιασμού ανηλίκου και της μαστροπείας στα Σεπόλια συνεχίζεται και σήμερα καθώς ο γαλάζιος βουλευτής ουσιαστικά ζήτησε μισή συγγνώμη και ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε κατηγορώντας για διάδοση νέων fake news.

«Ακροδεξιό τραμπικό συνοθύλευμα»

Ειδικότερα, αφού ο κ. Κουμουτσάκος έσβησε το αρχικό tweet στο οποίο ουσιαστικά υποστήριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει πλημμέλημα την παιδεραστία, επανήλθε με νεότερο tweet στο οποίο υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή είχε καταψηφίσει το άρθρο που προβλέπει ισόβια κάθειρξη για τέτοια αδικήματα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «Όφειλα να ανακαλέσω και να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο και διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’τη @neademokratia ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια. @syriza_gr καταψήφισε !!!».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος αντέδρασε τονίζοντας ότι «η ΝΔ του Μητσοτάκη έχει γίνει ένα ακροδεξιό τραμπικό συνοθύλευμα που ζει από το ψέμα. Δεν είναι θέμα του συγκεκριμένου βουλευτή που απαντά στο ένα ψέμα με δεύτερο ψέμα. Είναι συνειδητή επιλογή ολόκληρου μηχανισμού από βουλευτές μέχρι τα κομματικά τρολ. Χυδαιότητα κ παρακμή».

«Τυπικό ακροδεξιό τρολ»

Μάλιστα στο ίδιο πλαίσιο ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε σήμερα σε χτεσινό tweet του Ανδρέα Λοβέρδου για να αντικρούσει και να διαψεύσει όπως και στην περίπτωση του κ. Κουμουτσάκου το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει τα ισόβια για το βιασμό.

«Έχει χαρακτηρίσει τους νεοναζί «το πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά τη μεταπολίτευση». Ευθύνεται για το έγκλημα με τις οροθετικές γυναίκες. Σιγά μη ντρεπόταν να λέει ψέματα σαν ένα τυπικό ακροδεξιό τρολ» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο και τη δήλωσή του ότι «όσοι ζητούν σήμερα αυστηρή τιμωρία του βιαστή ανηλίκου να μας πουν τι ψήφισαν όταν ήρθε στη Βουλή ο νέος Ποινικός Κώδικας».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «υπόγα της ΝΔ» που διασπείρει ψέματα εξαιτίας της κομματικής ταυτότητας του 53χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου και μαστροπεία και θυμίζουν ότι αρκετά άρθρα του νομοσχέδιου που σχετίζονταν με την αυστηροποίηση των ποινών για ορισμένα ειδεχθή εγκλήματα, όπως τα σεξουαλικά εγκλήματα και οι ανθρωποκτονίες, υπερψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή τον περασμένο Νοέμβριο. Ειδικά για το συγκεκριμένο άρθρο τονίζουν ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση το είχε υπερψηφίσει.

Κοινώς, το «παρών» του ΚΙΝΑΛ και η καταψήφιση από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης αφορούσε την ψήφο επί της αρχής του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στον ποινικό κώδικα, που περιείχε και σωρεία άλλων διατάξεων. Επί της αρχής του νομοσχεδίου είχαν ψηφίσει η ΝΔ και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024