Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ για Σεπόλια: Να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων δραστών

ΚΚΕ για Σεπόλια: Να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία όλων των εμπλεκόμενων δραστών

«Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε με κραυγαλέο και τραγικό τρόπο η έλλειψη ολόπλευρης προστασίας και στήριξης των παιδιών, με ευθύνη του κράτους, για να μην “πέφτουν στα χέρια” του ενός ή του άλλου “πολίτη υπεράνω πάσης υποψίας”»

Αυτονόητη χαρακτηρίζει την παρέμβαση εισαγγελέα για το βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια, το ΚΚΕ και ζητάει ως επίσης «αυτονόητη» ενέργεια τη δημοσιοποίηση των στοιχείων όσων φαίρονται να εμπλέκονται -με τον ένα ή άλλο τρόπο- στο φρικιαστικό έγκλημα, καθώς και την παραδειγματική τους τιμωρία με τις ανώτατες ποινές.

Κράτος και σύστημα κρύβει στα σπλάχνα του «τέρατα» – δράστες

Συμειώνεται ότι ο 53χρονος παιδοβιαστής φαίρεται επίσης να εξέδιδε σε «πελάτες» παιδοβιαστές το 12χρονο κορίτσι και μάλιστα εμφανίζονται να έχουν επικοινωνήσει με τον προαγωγό – παιδοβιαστή 213 άτομα με σκοπό το βιασμό του ανήλικου κοριτσιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Το φρικιαστικό έγκλημα σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια από τον 53χρονο “ευυπόληπτο πολίτη” δικαίως προκαλεί αγανάκτηση και οργή στον λαό μας.

»Είναι αυτονόητη η παρέμβαση εισαγγελέα και η δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων εκείνων που – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – εμπλέκονται στις συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις και η παραδειγματική τιμωρία τους με τις ανώτατες ποινές.

»Για μια ακόμη φορά αποκαλύφθηκε με κραυγαλέο και τραγικό τρόπο η έλλειψη ολόπλευρης προστασίας και στήριξης των παιδιών, με ευθύνη του κράτους, για να μην “πέφτουν στα χέρια” του ενός ή του άλλου “πολίτη υπεράνω πάσης υποψίας”, για να μπορούν να καταγγείλουν τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις, αλλά και για να καταφέρνουν να επουλώνουν τα τραύματά τους.

»Είναι μια ακόμα θλιβερή απόδειξη ότι οι αιτίες για τα φρικιαστικά εγκλήματα, όπως αυτά σε βάρος των ανηλίκων, βρίσκονται στην αντιδραστικοποίηση του συστήματος της εκμετάλλευσης και στις σάπιες αξίες του, σ’ ένα κράτος που από τη μια αφήνει ανυπεράσπιστα τα θύματα και από την άλλη θρέφει ή κρύβει στα σπλάχνα του “τέρατα” – δράστες».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024