Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Δεν έχω καμία σχέση με τον οίκο ανοχής» λέει ο Ηλίας Μίχος μέσα από τις φυλακές

Σεπόλια: «Δεν έχω καμία σχέση με τον οίκο ανοχής» λέει ο Ηλίας Μίχος μέσα από τις φυλακές

Ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα ΣεπόλιαΗλίας Μίχος, ο οποίος είναι… λαλίστατος χωρίς το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις που του αποδίδονται.

Λίγες ώρες μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του που έκανε λόγο για «συναίνεση» με ένα 12χρονο παιδί, επανέρχεται αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή σχετικά με τον οίκος ανοχής που φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική αποκάλυψη MEGA – Αστυνομικός της ΓΑΔΑ στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με τη 12χρονη

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δεν με έχουν επισκεφθεί, δεν θέλουν καν να μου μιλάνε» ισχυρίζεται ο ίδιος, μιλώντας στο MEGA.

Σημειώνεται πως ο Ηλίας Μίχος βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών. Ο 53χρονος, υπό τον φόβο των επεισοδίων αλλά και λόγω των υγειονομικών διατάξεων, βρέθηκε σε κελί καραντίνας, ελέω κοροναϊού, όπου και θα παραμείνει για πέντε ημέρες.

Στη συνέχεια, το συμβούλιο των φυλακών θα αποφασίσει σε ποιο κελί θα πάει και ποιος ή ποιοι θα είναι οι συγκρατούμενοί του.

Διαβάστε επίσης: Λίγα μέτρα μακριά από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βίαζε ο 42χρονος τη 12χρονη

80 βιαστές ίσως κακοποίησαν τη 12χρονη στον οίκο ανοχής

Την ίδια στιγμή, ο κύκλος των ερευνών για τη φρικιαστική υπόθεση διευρύνεται, με τις Αρχές να αναζητούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται πιθανότατα ακόμη και σε κύκλωμα παιδεραστίας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται έφοδοι σε οίκους ανοχής προκειμένου να βρεθεί ο εγκέφαλος που έδινε τον χώρο στον 53χρονο για να κάνει πραγματικότητα τα αρρωστημένα πάθη του.

Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε δύο πρόσωπα – κλειδιά τα οποία φέρεται να είχαν ενεργό ρόλο στο κύκλωμα παιδεραστίας.

Ο πρώτος είναι ο υπεύθυνος του οίκου ανοχής που υποδεχόταν τον Ηλία Μίχο όταν πήγαινε εκεί με την 12χρονη. Είναι ένας άντρας 30-40 ετών, όπως περιγράφει η ανήλικη στην κατάθεση της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος παρουσιάζεται ως… διαχειριστής όχι μόνο του συγκεκριμένου οίκου ανοχής στον οποίο εκπόρνευαν τη 12χρονη, αλλά και άλλων οίκων ανοχής στην Αθήνα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ υπολογίζουν τον αριθμό τους σε 10-15.

Ο άνδρας -σύμφωνα με τις αρχικές καταθέσεις και όσα έχει μνημονεύσει η 12χρονη- φέρεται να ήταν αυτός που συνεννοούνταν με τον Ηλία Μίχο προκειμένου η 12χρονη να πηγαίνει στον οίκο ανοχής και να τη βιάζουν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί και άλλες φορές για υποθέσεις μαστροπείας και σωματεμπορίας.

Ο άνδρας ήλεγχε τους οίκους ανοχής μέσα από κάμερες που είχε στο κινητό του τηλέφωνο, με τις Αρχές να αναζητούν τα καταγραφικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον πήγαινε η 12χρονη και βιαζόταν. Κάτι που σημαίνει ότι σε ένα βάθος χρόνου 3-4 μηνών που υποστηρίζει ο Μίχος ότι εκτυλίχθηκε η υπόθεση και με δεδομένο ότι το παιδί δεχόταν σχεδόν πέντε βιαστές στη μισή ώρα, τότε εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι ο αριθμός των βιαστών μπορεί να φτάνει κάπου ανάμεσα στα 60 με 80 άτομα, πολλοί εκ των οποίων να μην είναι επαναλαμβανόμενοι. Αυτό σημαίνει ότι η σχετική λίστα των βιαστών μεγαλώνει σε απρόβλεπτο νούμερο.

Διαβάστε επίσης: «Εγώ είμαι ο «Μιχάλης» που ψάχνουν – Θέλουν να μου τα… φορτώσουν όλα»

Παράλληλα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν και σε ένα ακόμη άτομο που φαίνεται ότι παίζει τον ίδιο ρόλο με τον 53χρονο.

Είναι πιθανότατα το άτομο με το ψευδώνυμο «Μ», το δεξί χέρι του 53χρονου κατηγορούμενου. Ο μαστροπός – ατζέντης, «εισπράκτορας» και συνοδός της 12χρονης στα ραντεβού με τους βιαστές.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024