Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Στάνκογλου: Ο έρωτας με τραγουδίστρια σε σκυλάδικο 20 χρόνια μεγαλύτερή του

Γιάννης Στάνκογλου: Ο έρωτας με τραγουδίστρια σε σκυλάδικο 20 χρόνια μεγαλύτερή του

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε στιγμές από το νεανικά του χρόνια στην επαρχία

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε σε σκυλάδικα της επαρχίας αλλά και σε ένα μεγάλο έρωτα με τραγουδίστρια αρκετά μεγαλύτερή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός με αφορμή τη νέα θεατρική παραγωγή, «Ζορμπάς» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω την τύχη να έρχομαι αντιμέτωπος με τόσο ωραία βιβλία, δύσκολα, ρόλους υπέροχους που κάθε ηθοποιός θέλει να παίξει. Είναι ένα υπέροχο σενάριο στο «Αυτή η νύχτα μένει» που ένας ηθοποιός μπορεί, με ένα καλό σενάριο, να κάνει τη δουλειά του καλύτερα και από εκεί και πέρα υπάρχει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Ένας και ένας όλοι από τους πιο παλιούς μέχρι τους πιο καινούργιους».

Ο Γιάννης Στάνκογλου αναφέρθηκε και στις στιγμές που έζησε σε μπουζούκια της εποχής: «Στα μπουζούκια έχω ζήσει και εφιάλτες και όνειρα. Δεν ήμουν των μπουζουκιών σίγουρα, ήμουν πιο ροκ, αλλά επειδή κατάγομαι από επαρχία έχω πάει σε διάφορα σκυλάδικα που λέμε και διάφορα ξενυχτάδικα. Έχω ζήσει και ακραίες καταστάσεις και όμορφες καταστάσεις. Έχω ζήσει τσακωμούς και ξύλο αλλά έχω ζήσει και αρκετά ρομαντικά πράγματα και έρωτες. Ως μικρός πάνω στο χωριό που πήγαινα σε ένα σκυλκάδικο είχα ερωτευτεί την τραγουδίστρια, η οποία ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερη μου. Δεν ξέρω αν έκανε καριέρα, εγώ δεν την ξέρω. Δεν την θυμάμαι κιόλας, την έχω ξεχάσει» πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024