Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Προσπάθησαν να τους σκοτώσουν εν πλω - Ερευνες του λιμενικού

Κρήτη: Προσπάθησαν να τους σκοτώσουν εν πλω – Ερευνες του λιμενικού

Οι δράστες αναζητούνται

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την απόπειρα ανθρωποκτονίας, που σημειώθηκε χθες στην Κρήτη, με θύματα 4 άτομα, που ταξίδευαν με πλοίο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό δύο δράστες αγνώστων λοιπών στοιχείων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιχείρησαν να σκοτώσουν 4 άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 62, 56, 50 και 74 ετών, που επέβαιναν σε Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος, το οποίο ελλιμενιζόταν στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Ελούντας Δήμου Αγίου Νικολάου.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα που μεταφέρθηκαν, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου , όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Οι δράστες που έγιναν καπνός, αναζητούνται από τις Αρχές.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Η ανακοίνωση του Λιμενικού έχει ως εξής:

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου από την Ελληνική Αστυνομία, για περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας από δύο (02) δράστες , αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, σε τέσσερα (04) άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας 62, 56, 50 και 74 ετών, τα οποία επέβαιναν σε Ε/Γ -Τ/Ρ σκάφος, το οποίο ελλιμενιζόταν στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Ελούντας Δήμου Αγίου Νικολάου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Αγίου Νικολάου και Ελούντας και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας όπου διαπίστωσαν ότι ο 62χρονος άνδρας, έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο δεξί πόδι, ο 56χρονος έφερε τραύματα στο αριστερό χέρι και στη δεξιά πλευρά του σώματος του στο ύψος του νεφρού, η 50χρονη κατά δήλωση της δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και η 74χρονη δεν έφερε τραύματα.

Οι τρεις τραυματίες, ο 62χρονος και ο 56χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και η 50χρονη με ιδιωτικό όχημα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για την παροχή των πρώτων βοηθειών και τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου που διενεργεί την προανάκριση αναζητούνται οι δράστες».

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024