Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Κώστα Πρέκα - «Μην κρύβεσαι όπως οι άλλοι...»

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε κατά του Κώστα Πρέκα – «Μην κρύβεσαι όπως οι άλλοι…»

Δείτε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την οργή του το πρωί της Τρίτης σχετικά με δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Πρέκας στην εκπομπή «Δεκατιανοί» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πρέκας ανέφερε πως λίγες ημέρες προτού η φρικτή υπόθεση δει το φως της δημοσιότητας, είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγο του 53χρονου και την είχε ρωτήσει εάν είναι όλα καλά με τον φίλο του τον Ηλία.

«Όταν πρωτοάκουσα ότι κάτι συμβαίνει και τόλμησα να πάρω για πρώτη φορά τη γυναίκα του τη ρώτησα αν όντως κάτι συμβαίνει. Μία εβδομάδα, 10 ημέρες πριν από το γεγονός. ‘Όχι κ. Πρέκα δεν συμβαίνει τίποτα’ απάντησε η γυναίκα του κι εγώ της είπα ότι κάτι άκουσα. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου στη παιδεραστία. Νόμιζα ότι κάτι συνέβη με την εφορία, με ατύχημα με το αυτοκίνητο κτλ. Μία εβδομάδα πριν σκάσει το γεγονός» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Έξαλλος ο Λιάγκας

Οι δηλώσεις αυτές έκαναν έξαλλο τον παρουσιαστή της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο οποίος κάλεσε τον Κώστα Πρέκα να αποκαλύψει από πού είχε τέτοια πληροφόρηση.

«Εδώ πρέπει να βγουν όλοι και να απαντήσουν. Δεν μπορούν να λέγονται όλα αυτά στον αέρα και να μην ανοίγει μύτη. Τι ήξερε ο κύριος Πρέκας μία εβδομάδα πριν; Πρέπει να βγει να το πει. Όταν ακούω ότι κάτι συμβαίνει με τον 53χρονο, άρα κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ποιος; Οφείλει ο κ. Πρέκας –γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος- και να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να τα πείτε. Μην κρύβεστε όπως άλλοι, που παίρνουν τηλέφωνα δημοσιογράφους και εκπομπές. Ποιος σας πληροφόρησε;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024