Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιάγκας και Κούγιας τσακώθηκαν on air για την υπόθεση του ΑΤ Ομόνοιας

Λιάγκας και Κούγιας τσακώθηκαν on air για την υπόθεση του ΑΤ Ομόνοιας

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την κατηγορία 19χρονης κοπέλας ότι βιάστηκε από δύο αστυνομικούς μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Τσακώθηκαν στον αέρα του «Πρωινού» ο Αλέξης Κούγιας με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή την καταγγελία 19χρονης κοπέλας για βιασμό από δύο αστυνομικούς μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας.

Ο δικηγόρος, που εκπροσωπεί τον έναν από τους δύο αστυνομικούς και συγκεκριμένα τον 27χρονο, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον πελάτη του, κατηγορώντας την κοπέλα ότι ψεύδεται, ενώ δεν δίστασε να αφήσει εναντίον της και αιχμές του τύπου «έχετε ακούσει καμία κοπέλα να λέει πήγα στις 04:00 να ρωτήσω τους αστυνομικούς για εργασιακό θέμα;»

Επιτέθηκε δε και στον Γιώργο Λιάγκα αμφισβητώντας καταρχάς τα στοιχεία που του παρουσίαζε τα οποία τον ρώτησε «αν προέρχονται από το κουτσομπολιό;» ενώ τον κατηγόρησε ότι προφανώς «ζηλεύετε την τύχη συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς».

Ο τσακωμός

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η 19χρονη κατέθεσε ότι βρισκόταν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο. Είδε τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τους πλησίασε και τους έκανε μία ερώτηση για εργασιακά θέματα. Συζήτησαν, αντάλλαξαν προφίλ στο Instagram κι έπειτα της είπαν ότι περίπου στη μία το βράδυ θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πάνε όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να γνωριστούν καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Στον ανακριτή οι δύο αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η κοπέλα συμφώνησε και τους είπε ότι θα πήγαινε σε μισή ώρα. Όταν έφτασε εκεί, οι τέσσερις αστυνομικοί ήταν ήδη στο τμήμα. Της πρότειναν να την ξεναγήσουν στο τμήμα. Μπήκε σε ένα δωμάτιο με μια μεταλλική πόρτα που δεν έκλεινε και σε μέσα υπήρχε ένα τραπέζι. Τρεις αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο μαζί της. Μετά έφυγαν οι δύο από τους τρεις. Όταν έμεινε μόνη της με τον ένα, εκείνος άρχισε να την φιλάει στο στόμα χωρίς να της πει κάτι. Λίγα λεπτά αργότερα μπήκε ο δεύτερος αστυνομικός και άρχισε να την αγγίζει. «Όταν πήγα στον γιατρό μου πονούσα πολύ και είχα αιμορραγία» φέρεται να είπε τέλος η κοπέλα.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του 27χρονου, ενός εκ των δύο που κατηγορούνται για το βιασμό της 19χρονης κοπέλας, τσακώθηκε on air με τον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας μεταξύ άλλων «ωραίο ρεπορτάζ κάνετε». Όπως υποστήριξε, τίποτα από αυτά που ακούστηκαν δεν ήταν αλήθεια.

«Πρώτα απ’ όλα να σας ρωτήσω: πού τα βρήκατε αυτά;» είπε ο Αλέξης Κούγιας. «Είναι προϊόν ρεπορτάζ από το περιβάλλον της κοπέλας, απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως είπε ο δικηγόρος, η δικογραφία είναι μυστική και το περιεχόμενό της γνωρίζουν μόνο η κοπέλα, ο ίδιος και η Δικαιοσύνη.

Ο Λιάγκας τόνισε πως οι πληροφορίες δεν προέρχονται από τη δικογραφία, αλλά από το περιβάλλον της κοπέλας και ο Κούγιας είπε: «Τι; Απ’ το κουτσομπολιό;»

«Τίποτα από αυτά που διαβάσατε δεν είναι αλήθεια. Την αλήθεια δεν θα την πούμε στην τηλεόραση, θα την δώσουμε στη Δικαιοσύνη και η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Και να ξέρετε, μην εκπλαγείτε, είναι εντελώς διαφορετική. Εκείνο το οποίο πρέπει να ψέξουμε στους αστυνομικούς, γιατί είναι πειθαρχικό παράπτωμα, είναι το γιατί έγινε κάτι μέσα στα αποδυτήρια του αστυνομικού τμήματος» πρόσθεσε.

«κ. Κούγια, ακόμα κι αυτό στο οποίο αναφέρεστε δεν είναι ένα μικρό παράπτωμα. Δηλαδή καμάκι στην ώρα της υπηρεσίας μέσα σε αστυνομικό τμήμα είναι κάτι σύνηθες;» είπε ο Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης: ΑΤ Ομόνοιας: Ξανά στο προσκήνιο το περιβόητο τμήμα – Βία, κακοποίηση, θάνατοι στο ιστορικό του

«Εάν ζηλεύετε την τύχη συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη μ’ εμένα. Σας το λέω ξεκάθαρα, ηρεμήστε λίγο. Είναι μία περίεργη περίπτωση» συνέχισε ο Κούγιας με τον Λιάγκα να απαντά: «Για να ηρεμήσετε κι εσείς, να σας πω κι εγώ ότι δεν ζηλεύω κανέναν συνάδελφό μου και καμία δόξα του. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

«Έχω μια πληροφορία – μην μου πείτε που τη βρήκα, κάνουμε και ρεπορτάζ – ότι ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα έχει μιλήσει για αμυχές από βίαιη διείσδυση» συνέχισε.

«Ψέμα. Ωραίο ρεπορτάζ κάνετε» είπε ο δικηγόρος.

«Άρα το διαψεύδετε» πρόσθεσε.

Ο Κούγιας απάντησε ότι η ιατροδικαστής δεν βρήκε τίποτα παρά μόνο ότι είχε μία αιμορραγική διείσδυση στο αιδοίο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση. Από τη στιγμή που και ο ένας αστυνομικός, τον οποίο εγώ δεν υπερασπίζομαι, έχει από την πρώτη στιγμή δεχθεί ότι έκανε φυσιολογική σεξουαλική πράξη μαζί της, θα ήταν φυσιολογικό αυτό.

Πρόσθεσε ότι η 19χρονη λέει ψέματα και σχολίασε ότι «μπορεί μία κοπέλα να λέει κάτι για διάφορους λόγους και μπορεί να χρειάζεται και ειδική βοήθεια».

«Ο αστυνομικός αυτός δεν πρέπει να καθαιρεθεί από το σώμα;» ρώτησε ο Λιάγκας και ο δικηγόρος απάντησε: «Καθαίρεση δεν υπάρχει, μόνο οι παπάδες καθαιρούνται».

«Πώς; Θα υπάρχει μια πειθαρχική δίωξη σ’ έναν αστυνομικό που, με συναίνεση ή χωρίς, έκανε σεξ μέσα στο αστυνομικό τμήμα;» επέμεινε ο Λιάγκας.

«Άλλο να κάνεις μια ερωτική πράξη κι άλλο να κάνεις βιασμό» είπε ο δικηγόρος.

Όπως πρόσθεσε, οι αστυνομικοί «είναι νεαρά παιδιά οι περισσότεροι».

«Είναι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι εφαρμόζει τον νόμο. Και εν ώρα υπηρεσίας φλερτάρει και κάνει σεξ, με συναίνεση ή όχι» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τι φωνάζετε; Νεαρά παιδιά είναι» είπε ο δικηγόρος και σχολίασε: «Έχετε ακούσει καμία κοπέλα να λέει πήγα στις 04:00 να ρωτήσω τους αστυνομικούς για εργασιακό θέμα;»

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024