Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αλλάζει όψη η πλατεία στις Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς

Αλλάζει όψη η πλατεία στις Αδάμες του Δήμου Κηφισιάς

Επαναδιαμορφώνεται η πλατεία στις Αδάμες Κηφισιάς, που σήμερα έχει ως επίκεντρο μια παιδική χαρά. Ο Δήμος εξασφάλισε ικανή χρηματοδότηση ώστε να την μετατρέψει σε ένα ελκυστικό πάρκο αναψυχής και ξεκούρασης.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά σε δημοπράτηση του έργου «Διαμόρφωση πλατείας περιοχής Αδαμών» Δ.Ε. Κηφισιάς, με μελέτες που εκπονήθηκαν  από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, συνολικού  προϋπολογισμού  565.000€. εκ  των οποίων το ποσό των 290.000€  έχει ήδη εγκριθεί- χρηματοδοτηθεί  από το Πράσινο Ταμείο του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Εργασίες για τη διαμόρφωση της πλατείας Αδαμών έχουν ξεκινήσει ακόμα και πριν την αγορά οικοπέδων για τη δημιουργία της, το 2021 από τον Δήμο Κηφισιάς. Στην υπό διαμόρφωση πλατεία έχει δημιουργηθεί παιδική χαρά και έχουν τοποθετηθεί καθιστικοί χώροι ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, όπου αναπτύσσεται συνεχώς- για ένα χώρο αναψυχής.

Στη μελέτη του έργου προβλέπονται παρεμβάσεις στην παιδική χαρά, κατασκευή υδάτινου στοιχείου, πλακόστρωση της πλατείας, δημιουργία πέργκολας (εξαγωγικού σχήματος) και καθιστικών χώρων, φύτευση, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων κ.α.

Η σημερινή μορφή της πλατείας

Sports in

Ελλάδα – Πολωνία 78-73: Θετικό δείγμα ενόψει Προολυμπιακού (vid)

Η Ελλάδα παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο (πλην του πρώτου δεκαλέπτου) στο πρώτο της φιλικό και επιβλήθηκε με 78-73 της Πολωνίας στο ΣΕΦ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024