Σεπόλια: Ένας ακόμη άντρας αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης
Οι Αρχές εξέτασαν τον άνδρα, του οποίου η συμμετοχή στη φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων ερευνάται, και στη συνέχεια αποχώρησε
Τη στιγμή που οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον βιασμό και τη μαστροπεία στα Σεπόλια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως ένας ακόμη άνδρας ο οποίος χρησιμοποιούσε διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών.
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο εν λόγω άνδρας δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια επαφή με ανήλικο. Οι Αρχές εξέτασαν τον άνδρα, του οποίου η συμμετοχή στη φρικιαστική υπόθεση των Σεπολίων ερευνάται, και στη συνέχεια αποχώρησε.
Διαβάστε επίσης: Ξετυλίγεται ο εφιάλτης της 12χρονης – Λέξη προς λέξη το μαρτύριο του παιδιού στα χέρια του βιαστή Μίχου
Ακόμη τέσσερα άτομα στη ΓΑΔΑ
Σημειώνεται πως αυτοβούλως μετέβησαν στη ΓΑΔΑ τα προηγούμενα 24ωρα ακόμη τέσσερις άνδρες που φέρεται να συνομιλούσαν με την 12χρονη.
Όπως ανέφεραν οι δύο πρώτοι, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας.
Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.
Οι άλλοι δύο υποστήριξαν ότι, επίσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που έχει πέσει θύμα μαστροπείας.
Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.
Διαβάστε επίσης: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, θα πάω στο νεκροταφείο» – «Να αναλάβει τις ευθύνες του», λέει ο πατέρας του 36χρονου
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι
- «Η ελπίδα θέλει σκληρή δουλειά» – Η επίδειξη SS26 του Marc Jacobs καταπιάστηκε με το θέμα της θλίψης
- Μπαρτζώκας: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα»
- Φον ντερ Λάιεν: Θέλει να εξαφανιστούν τα προσκόμματα που εμποδίζουν την Ευρώπη να γίνει «παγκόσμιος γίγαντας»
- Ζιζέλ Πελικό: Σπάει την σιωπή της και περιγράφει πως έμαθε την αλήθεια – «Όχι, όχι δεν μπορώ άλλο να το αντέξω»


