Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, θα πάω στο νεκροταφείο» - «Να αναλάβει τις ευθύνες του», λέει ο πατέρας του 36χρονου

Σεπόλια: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, θα πάω στο νεκροταφείο» – «Να αναλάβει τις ευθύνες του», λέει ο πατέρας του 36χρονου

Ο 36χρονος είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν συλληφθεί για τους συστηματικούς βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του 36χρονου που εμπλέκεται στην εξοργιστική υπόθεση των συστηματικών βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Μάλιστα, καλεί τον γιο του να αναλάβει τις ευθύνες του, αν έχει κάνει κάτι.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος, δεν ξαναπαντρεύτηκα γι’ αυτό το θέμα, για το παιδί μου. Στις 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, πήγε στη Γερμανία, χώρισαν. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…», είπε στον Alpha ο πατέρας του 36χρονου κατηγορούμενου που είναι διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Μεταξά και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

«Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι, εγώ θα πάω για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί, λίγο νευρικός. Μου έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα…», πρόσθεσε.

«Δεν ρίχνω πουθενά ευθύνες. Να αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια του και να υποστεί τις συνέπειες αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα», τόνισε ο πατέρας του 36χρονου.

«Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του. Εγώ είμαι 70 χρονών, τη ζωή μου την έκανα. Αν θέλει να με εξολοθρεύσει, ας με εξολοθρεύσει», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 36χρονου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024