Κακοκαιρία στην Κρήτη: Στις πληγείσες περιοχές κυβερνητικό κλιμάκιο – Ανακοινώνονται μέτρα στήριξης
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας που αγνοούνταν από χθες το πρωί
Στις πληγείσες περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης βρίσκεται ήδη το κυβερνητικό κλιμάκιο που αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αυτοψίες στην Αγία Πελαγία, τη Λυγαριά και το Παλαιόκαστρο ενώ αργότερα θα έχει σύσκεψη στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σητεία όπου και εκεί εντοπίστηκαν προβλήματα από την κακοκαιρία για να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας που αγνοούνταν από χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στα ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας και η επιχείρηση ανάσυρσης από δύτες και λιμενικούς, ήταν δύσκολη, λόγω και του έντονου κυματισμού.
- Ολοκληρώθηκε η τοπογραφική και βυθομετρική χαρτογράφηση στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης
- ΗΠΑ: Επιβάλλουν νέες κυρώσεις σε βάρος φορέων της Κούβας – Και του υπουργείου Τουρισμού
- Συνεχίζει τις μεταγραφές η Βιλερμπάν – Πάει για Μπολομπόι και Μιλς
- ΕΡΓΑΝΗ: Καταγγελίες για μονοπώλιο στο λογισμικό της ψηφιακής κάρτας εργασίας
- Δήμος Σερρών: Επιχείρηση καθαρισμού των κοινοτήτων
- ΗΠΑ: Επιστρέφουν 81 δισεκατομμύρια δολάρια από δασμούς Τραμπ
- Wonderwall: Πώς το κομμάτι των Oasis έγινε απόλυτος αθλητικός ύμνος της Αγγλίας στο Μουντιάλ 2026
- Νέα σενάρια στο Μεξικό: «Στο 50-50 οι πιθανότητες για Πινέδα και ΑΕΚ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442