Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Με… συνταγή «Βικελίδης» κόντρα στον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Με… συνταγή «Βικελίδης» κόντρα στον Ατρόμητο

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, και το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Ματίας Αλμέιδα

Στους έντεκα που θα αγωνιστούν την Κυριακή απέναντι στον Ατρόμητο φαίνεται να έχει καταλήξει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 16:00 τους Περιστεριώτες στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 8η αγωνιστική της Super League και όπως όλα δείχνουν ο αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ θα πάει για τους τρεις βαθμούς με συνταγή «Βικελίδης».

Τα προβλήματα; Αρκετά για τον Αλμέιδα, καθώς ο Στάνκοβιτς έχει κάνει προπόνηση μόνο την Παρασκευή λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρούσε, ο Σιντιμπέ, που όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε πρώτη φορά φανέλα βασικού είναι εκτός λόγω τραυματισμού στη μέση, και ο Τσούμπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Έτσι το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο και τα ερωτηματικά πολύ λίγα.

Οι έντεκα «εκλεκτοί», τους οποίους δοκίμασε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην προπόνηση της Παρασκευής, είναι οι ίδιοι που πήραν και το μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης, οι Βίντα, Μουκουντί, Ρότα και Μοχαμαντί αποτελούν τους τέσσερις της αμυντικής γραμμής, στο κέντρο ο Σιμάνσκι ως 6άρι, ο Πινέδα λίγο πιο μπροστά του πιο ελεύθερος, ο Γκατσίνοβιτς στα αριστερά, ο Ελίανσον στα δεξιά και το δίδυμο της επίθεσης οι Αραούχο και Γκαρσία.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024