Βρετανία: Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο υπουργός Οικονομικών Κουάζι Κουάρτενγκ
Tο πρωί έγινε γνωστό ότι ο Κουάρτενγκ επιστρέφει σήμερα, μία ημέρα νωρίτερα, στο Λονδίνο από την Ουάσινγκτον.
Ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Κουάζι Κουάρτενγκ παύθηκε από τα καθήκοντά του, όπως μετέδωσε πριν από λίγο το BBC.
O Κουάρτενγκ δεν είναι πλέον υπουργός Οικονομικών, ανέφερε το δίκτυο.
Το πρωί έγινε γνωστό ότι ο Κουάρτενγκ επιστρέφει σήμερα, μία ημέρα νωρίτερα, στο Λονδίνο από την Ουάσινγκτον.
Παράλληλα, η εφημερίδα Times έγραψε ότι η πρωθυπουργός Λιζ Τρας επρόκειτο να αποπέμψει τον υπουργό Οικονομικών και να καταργήσει τμήματα του πακέτου δημοσιονομικών μέτρων που παρουσιάστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου και προβλέπει μαζικές ενισχύσεις για τους λογαριασμούς ενέργειας και γενναίες μειώσεις φόρων, σε μια προσπάθεια να αντέξει τις πολιτικές πιέσεις και τις πιέσεις της αγοράς.
Η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε ότι η Τρας, η οποία βρίσκεται στην εξουσία μόλις 37 ημέρες, θα δώσει αργότερα σήμερα συνέντευξη Τύπου.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Έρχεται παράταση στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων
- Συνταγές: Φακές σούπα
- Κρίσιμη η κατάσταση στη Χιλή από τις φονικές πυρκαγιές – Πολλοί νεκροί, δάση και ολόκληρες πόλεις έγιναν στάχτη
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442