Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ξεσπούν κατά της μητέρας της 12χρονης συγγενείς - «Αν το έκανε, της αξίζει η μεγαλύτερη τιμωρία»

Σεπόλια: Ξεσπούν κατά της μητέρας της 12χρονης συγγενείς – «Αν το έκανε, της αξίζει η μεγαλύτερη τιμωρία»

Οργισμένοι με τους συστηματικούς βιασμούς και όσα πέρασε η 12χρονη είναι οι συγγενείς της, ενώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της μητέρας της αν εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας.

Σοκαρισμένοι και οργισμένοι είναι οι συγγενείς της 12χρονης που βιαζόταν και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια. Επίσης, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία της μητέρας της 12χρονης αν αποδειχθεί ότι ήταν εμπλεκόμενη στην υπόθεση μαστροπείας.

Θυμίζουμε ότι η 37χρονη θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. Η ίδια κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ωστόσο αρνείται τα πάντα.

Τι λένε οι συγγενείς

Θείος της 12χρονης δήλωσε: «Ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία μάνα ήξερε κάτι τέτοιο, ειδικά αυτή η κοπέλα που είχε 8 παιδιά με αυτή την φτώχεια».

Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, η αδελφή της μίλησε αποκλειστικά στο Live News.

Η αδελφή της 37χρονης μητέρας αναφέρει: «Για 15 και 20 ευρώ να εκδίδεις το παιδί σου μου φαίνεται και λίγο περίεργο».

– Βρήκαν εμβάσματα στον λογαριασμό της…

«Ας τιμωρηθούν. Tα παιδιά σκέφτομαι γιατί δεν είναι ένα και δύο…».

Θεία της μητέρας της 12χρονης δήλωσε: «Εγώ σε κάποια φάση μπορώ και να το πιστέψω και ξέρετε τι λέω; Αυτή ξέρεις τι θέλει; Να την τραβήξεις και να της γδάρεις όλο το τομάρι, να τη γεμίσεις αλάτι και μετά να της βάλεις φωτιά. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να σας πω. (σ.σ. Αν αποδειχθεί) ότι ήταν συνεργός και ήταν εν γνώσει της μητέρας για μένα αυτή θέλει κρέμασμα. Τέλος. Τέλος».

Η γιαγιά της 12χρονης σχολίασε: «Δεν ξέρω τίποτα, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι σπίτι μου και δεν νιώθω καλά σήμερα. Δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα. Μου είπαν ότι έβαλε αυτός 20 ευρώ στον λογαριασμό της. Τέλος πάντων, δεν ξέρω, ας τα βρουν».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Πώς είχε δασκαλέψει ο Μίχος το κορίτσι

Θείος της 12χρονης αναφέρει: «Ποσά δεν λέγανε, τα κανόνιζε αυτός (σ.σ. ο 53χρονος). Της έλεγε να παίρνει 10 ευρώ και τα υπόλοιπα να τα δίνει σε αυτόν (σ.σ. τον 53χρονο). Και έλεγε’ ‘θα σου δίνω ό,τι θες εγώ για το σπίτι, σοκολάτες, τα πάντα»».

Όπως λέει ο συγκεκριμένος θείος, η 12χρονη είχε «δασκαλευτεί» να διαπραγματεύεται ακόμα και η ίδια με τους εν δυνάμει βιαστές της.

«Κατά λάθος μια φορά άκουσα έναν Πακιστανό, το πάτησε η μικρή κατά λάθος. Άκουσα έναν Πακιστανό να λέει »δώσε μου» κι έλεγε η μικρή «δώσε μου 50 ευρώ» κι έλεγε αυτός «πιο λίγα 40» και το έκλεισε. Μετά με πήρε χαμπάρι η μικρή, της λέω τι είναι αυτό. Και μου λέει «βρήκα ένα κινητό κλειστό στην πλατεία και πήγα και το πούλησα».

«Και τι δουλειά έχεις να πουλήσεις» της λέω. «Α, ρε θείε» απαντούσε, ήταν τσαντισμένο το παιδί», υποστήριξε ο θείος της 12χρονης.

Πού βρίσκονται η 12χρονη και τα αδέρφια της

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερευνάται επίσης αν υπάρχουν και άλλα θύματα μέσα στην οικογένεια του κοριτσιού. Η ανήλικη μαζί με τα πέντε αδέρφια της φιλοξενούνται στο Παίδων «Αγία Σοφία».

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι της γιαγιάς της οικογένειας.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024