Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με υπέροχο σατέν φόρεμα στην Ελλάδα η Μπρουκ Σιλντς - Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα 57 της [Εικόνες]

Με υπέροχο σατέν φόρεμα στην Ελλάδα η Μπρουκ Σιλντς – Η εντυπωσιακή εμφάνιση στα 57 της [Εικόνες]

Η αλκοολική μητέρα της και η δική της επιλόχειος κατάθλιψη

Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μπρουκ Σιλντς η οποία ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθεί στο Συνέδριο Power Trip του Marie Claire.

Η ηθοποιός στα 57 της έτη εντυπωσίασε τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με όσα είπε για την ενδυνάμωση σε κάθε ηλικία και τη γυναικεία αλληλεγγύη.

Η Μπρουκ Σιλντς εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα υπέροχο μάξι σατέν μαύρο φόρεμα και γυαλιά οράσεως σε στιλ πιλότου, ενώ το make up της ήταν απαλό σε γήινες αποχρώσεις.

Η εγκυμοσύνη αλλά και η επιλόχειος κατάθλιψη

Η σταρ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την ταινία «Γαλάζια Λίμνη», παραγωγής 1980, αναφέρθηκε στη δική της εμπειρία με την εγκυμοσύνη αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Δεν είναι εύκολο να κάνει κάποιος παιδιά. Εγώ έκανα εξωσωματική 7 φορές για να τα καταφέρω. Πιστεύουμε πως με το που γεννήσουμε το παιδί, την επόμενη ημέρα όλα θα είναι τέλεια, θα είμαστε ξανά αδύνατες και όμορφες. Αυτό όμως δεν συμβαίνει, παρά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις. Μετά από την εγκυμοσύνη, το σώμα σου είναι κατεστραμμένο. Θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε αυτό» είπε αρχικά.

«Εγώ ένιωθα ενοχές επειδή δεν είχα αυτή την βαθιά αγάπη αμέσως για το παιδί μου. Κατάφερα έπειτα από πολλή προσπάθεια να κάνω παιδί και όταν το απέκτησα δεν κατάφερα να συνδεθώ αμέσως μαζί του. Η ψυχοθεραπεία και η φαρμακευτική αγωγή μου έσωσαν τη ζωή. Μπορεί οι άνθρωποι να πάθουν ψύχωση και να φτάσουν στα άκρα. Κοιτούσα το παιδί μου και ένιωθα πως είμαι σε ταινία τρόμου. Είχα φτάσει στο όριο της ψύχωσης. Αναρωτιόμουν εάν στ’ αλήθεια ήθελα να σκοτώσω τη νεογέννητη κόρη μου» είπε ανοιχτά η διάσημη ηθοποιός» συμπλήρωσε.

Η Shields καταχειροκροτήθηκε, όταν συγκινημένη μίλησε για τη δική της μητέρα και την περίπλοκη σχέση που είχε μαζί της. Η μητέρα της ήταν αλκοολική και ταυτόχρονα, υπερπροστατευτική.

«Δεν κλαίω. Απλώς έχω σκάσει στη ζέστη. Μάλλον είναι και οι εξάψεις της εμμηνόπαυσης» είπε με χιούμορ στο event η ηθοποιός.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024