Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίτσελ: «Σκληρό το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς»

Μίτσελ: «Σκληρό το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Καραμπάγκ στο πρώτο ματς ενώ αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Αζερμπαϊτζάν από την Καραμπάγκ (13/10, 19:45) για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αναζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Μίτσελ αποκάλυψε πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα της ενδεκάδας αλλά και πως θα δώσει την ευκαιρία για ντεμπούτο στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός και Μακάμπι έχουν τον ίδιο Αμερικανό στη λίστα τους (vids)

Όσα είπε ο Μίτσελ:

Για το εάν έχει καταλήξει στην 11άδα και το σχήμα που θα δούμε αύριο. Τι ομοιότητες και τι διαφορές περιμένει με το πρώτο παιχνίδι. 

«Φυσικά και έχω καταλήξει στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα παίξουν αύριο. Εχουμε κάποια προβλήματα φυσικής κατάστασης και έχουμε κάποιες αλλαγές στην αποστολή. Ετσι έπρεπε να προσαρμόσουμε ανάλογα την 11άδα. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

Ο αντίπαλος προπονητής είπε πριν από λίγες ώρες ότι το αυριανό παιχνίδι θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Εάν συμμερίζεται αυτή την άποψη και εάν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο το ματς.

«Ναι, το ξέρουμε. Εχουν συμβεί αρκετά πράγματα αυτή τη χρονιά. Το αυριανό ματς θα είναι καθοριστικό για εμάς. Το ξέρουμε και το λέμε και εμείς οι ίδιοι».

Για εάν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους τρεις νεαρούς που βρίσκονται στην αποστολή και πότε περιμένουμε να δούμε τον Πασχαλάκη.

«Δεν είναι άγνωστο ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ παιδιά από την ακαδημία. Όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα όποτε τους ζητηθεί. Να ποντάρω στους νέους είναι ότι καλύτερο έχω να κάνω. Τώρα, καθώς έχουμε 34 παίκτες στο ρόστερ μας, είναι πιο δύσκολο να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά της ακαδημίας, όμως, θα βρούμε τη λύση. Οσον αφορά στον Πασχαλάκη, θα παίξει αύριο».

Ποια ήταν τα συναισθήματα μετά την ήττα από την Καραμπάγκ: «Κατά τη γνώμη μου ήταν ένα σκληρό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε τόσο άσχημα για να χάσουμε με 3-0. Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα μετά το γκολ. Αυτή είναι μια αρρώστια που σιγά σιγά θεραπεύουμε».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024