Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Έλον Μασκ λανσάρει άρωμα - «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου»

O Έλον Μασκ λανσάρει άρωμα – «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου»

Το νέο προϊόν με την ονομασία «Καμμένα Μαλλιά» πούλησε 10.000 μπουκάλια σε λίγες ώρες.

Νέα επιχειρηματική ευκαιρία φαίνεται ότι οσμίστηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο οποίος λάνσαρε άρωμα με την ονομασία «Καμμένα Μαλιά».

Το άρωμα «Burnt Hair», το οποίο διατίθεται μέσω της Boring Company, της εταιρείας του Έλον Μασκ που ειδικεύεται στη διάνοιξη τούνελ, πούλησε μέσα σε λίγες ώρες 10.000 μπουκάλια συνολικής αξίας ενός εκατ. δολαρίων, αναφέρει το Reuters.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η επέκταση στα αρώματα ήταν αναπόφευκτη» τιτίβισε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος στο Twitter, όπου δηλώνει πλέον ως επάγγελμα «πωλητής αρωμάτων».

Musk σημαίνει στα αγγλικά μόσχος, μια ομάδα ουσιών, συχνά ζωικής προέλευσης, που χρησιμοποιoύνται ως βάση σε πολλά αρώματα.

«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου» είναι η περιγραφή που δίνει η Boring Company για το νέο προϊόν, το οποίο τιμάται 100 δολάρια και θα αρχίσει να παραδίδεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Το άρωμα δεν είναι το μόνο ασυνήθιστο προϊόν στο ενεργητικό του Μασκ: H Tesla παρουσίασε το 2020 τη δική της μάρκα τεκίλας και ένα «κοντό σορτσάκι», ενώ η Boeing Company πούλησε το 2018 φλογοβόλα των 500 δολαρίων που της απέφεραν έσοδα 10 εκατομμυρίων. Έχει επίσης πουλήσει 50.000 καπέλα.

Ο Μασκ βρήκε το χρόνο να λανσάρει το νέο άρωμα λίγο αφότου επανέφερε την πρότασή του να αγοράσει την Twitter Inc. για 44 δισ. δολάρια.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024