
Σεπόλια: Πληροφορίες για σύλληψη από το περιβάλλον της 12χρονης
Τι αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των Νέων και του Βήματος, Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των συστηματικών βιασμών της 12χρονης και της μαστρόπειας στα Σεπόλια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, επίκειται σύλληψη από το περιβάλλον του 12χρονου παιδιού.
Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News, σύμφωνα με αναφορές ανώτατου υπηρεσιακού παράγοντα, αναμένεται η έκδοση εντάλματος πρώτα προσαγωγής και πιθανώς σύλληψης ατόμου από το περιβάλλον της 12χρονης. Ήδη, από χθες υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις και λόγω της ύπαρξης εμβασμάτων από τη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.
- Διαβάστε επίσης: «Πυρά» από το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων για τα Σεπόλια – «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πρόσθεσε ότι το απόγευμα θα καταθέσει εκ νέου το παιδί σε μια συμπληρωματική κατάθεση σε σχέση με το αν ο 53χρονος το εξέδιδε σε οίκους ανοχής, όπως έχει ήδη καταγγελθεί. Θυμίζουμε ότι αυτό φαίνεται να συνέβαινε σε οίκο ανοχής στο Γκάζι.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα επιδειχθούν φωτογραφίες στο 12χρονο κορίτσι από δύο με τρία ακόμα άτομα που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί για τους βιασμούς.
- Formula 1: Πήρε τη νίκη στο Σίλβερστοουν ο Λεκλέρκ (pics)
- Συναγερμός στο Ηράκλειο – Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο
- Η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία – Ανακοινώθηκαν έξι φιλικά (pic)
- Ο Τζο Έστερχαζ πήρε 1,5 εκατ. δολάρια για να μείνει μακριά από το «Βασικό ένστικτο 2»
- Νέα Αριστερά: Απειλή για την εθνική ασφάλεια η κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Προκαλεί ή όχι απώλειες θέσεων εργασίας – Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει


