Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Ιατροδικαστική έκθεση ψάχνει ο δικηγόρος - Ο 53χρονος απειλεί με αποκαλύψεις για «υψηλά ιστάμενα πρόσωπα»

Σεπόλια: Ιατροδικαστική έκθεση ψάχνει ο δικηγόρος – Ο 53χρονος απειλεί με αποκαλύψεις για «υψηλά ιστάμενα πρόσωπα»

Ο κατηγορούμενος για βιασμό παιδιού και μαστροπεία στα Σεπόλια ισχυρίζεται ότι του έστησαν παγίδα λόγω της κομματικής δράσης του στη ΝΔ και απειλεί με αποκαλύψεις που θα συμπαρασύρουν πολλούς «υψηλά ιστάμενους». Δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση λέει ένας εκ των δικηγόρων που του μίλησαν.

Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον Ηλία Μίχο που συνελήφθη για τον βιασμό και την μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια και σύμφωνα με τις πληροφορίες για όσα συζήτησε με δικηγόρους ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, από ανθρώπους «που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση λόγω της σημαντικής κομματικής δράσης του στη ΝΔ».

«Απειλεί» δε με αποκαλύψεις ονομάτων και στοιχείων που θα πλήξουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης – Σεπόλια: Ανοίγει η «βεντάλια» των υπόπτων – Και γυναίκες στο κύκλωμα;

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας μίλησε για 15-20 λεπτά με τον Ηλία Μίχο που παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Ο δικηγόρος μιλώντας σε ιστοσελίδες δήλωσε ότι «ο κατηγορούμενος δεν δέχεται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είναι ένας πατέρας, ένας οικογενειάρχης, που ουδέποτε έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, με άψογη κοινωνική παρουσία σε όλους τους τομείς. Θεωρεί ότι επειδή είχε ιδιαίτερα σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας, λόγω αντιζηλίας ή έχθρας, κάποιοι του έστησαν παγίδα, προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. Ουδέποτε προσπάθησε να φιλοτεχνήσει ψεύτικο προφίλ. Το προφίλ του αποτύπωνε τη δραστηριότητά του».

Ο Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε ότι ο Ηλίας Μίχος θα «μιλήσει ανοιχτά» στην ανακρίτρια. «Η γυναίκα του δεν του συμπαρίσταται γιατί είναι τρομοκρατημένη. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα και αυτό θα συμπαρασύρει πολλούς υψηλά ιστάμενους που τον έχουν επιλέξει ως εξιλαστήριο θύμα» σημείωσε ο δικηγόρος ο οποίος εξετάζει, όπως είπε, αν θα αναλάβει την υπόθεση.

«Μεγάλα ονόματα» θέλουν να τον «εξοντώσουν»

Μιλώντας σε άλλο μέσο, ο κ. Νουλέζας, στο ίδιο πνεύμα σημείωσε: «Μιλήσαμε αργά το βράδυ με τον κατηγορούμενο, ο οποίος εξ’ αρχής μου δήλωσε αθώος. Το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι ότι έχει πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης παγίδας από ψηλά ιστάμενα πρόσωπα που για προσωπικούς λόγους θέλησαν να τον εξοντώσουν. Κατά λέξη μου είπε ότι αυτά τα πρόσωπα που μεταξύ τους βρίσκονται μεγάλα ονόματα, θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση!»

Στο ερώτημα ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που εμπλέκονται στην «παγίδα» που όπως υποστηρίζει του έστησαν, ο κ. Νουλέζας σημείωσε ότι περισσότερα γύρω από τις αποκαλύψεις των προσώπων αυτών θα γίνουν γνωστά αύριο το πρωί, όπου θα ειπωθούν πολύ σοβαρά πράγματα».

Σε ότι αφορά τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά γύρω από «σκοτεινή δράση» μέσω ψεύτικων προφίλ σε ιστοσελίδες γνωριμιών, ο δικηγόρος σημείωσε ότι: «Ουδέποτε χρησιμοποίησε κάποιο ψεύτικο προφίλ. Ο ίδιος αύριο θα μιλήσει ανοιχτά στην Ανακρίτρια για όσους προσπάθησαν να τον κάνουν εξιλαστήριο θύμα».

Δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση

Ο δικηγόρος ζητώντας σεβασμό στον κατηγορούμενο αφού ακόμη δεν έχει καταδικαστεί σημείωσε ότι για τον βιασμό δεν υπάρχει καν ιατροδικαστική έκθεση.

«Προσοχή, ας μην προτρέχουμε, γιατί όλες οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί μέχρι τώρα είναι ανυπόστατες. Για την κατηγορία του βιασμού, δεν υπάρχει ούτε καν ιατροδικαστική έκθεση. Για τη δήθεν μαστροπεία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο. Κάθε κατηγορούμενος απολαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας. Δυστυχώς, η κοινή γνώμη τον έχει ήδη καταδικάσει, όμως, τα δικαστήρια δεν λειτουργούν έτσι» σημείωσε ο κ. Νουλέζας.

Η ανακοίνωση του Βασίλη Νουλέζα

Αργά το βράδυ της Τρίτης ο κ. Νουλέζας προχώρησε και σε επίσημη ανακοίνωση διευκρινίζοντας ότι δεν έχει ακόμη λάβει έγγραφη εντολή για την εκπροσώπηση του Ηλία Μίχου.

«Δεν τον εκπροσωπώ, δεν έχω λάβει έγγραφη εντολή. Οφείλω να διευκρινίσω.» αναφέρει ο κ. Νουλέζας στην ανακοίνωση εξηγώντας ότι «υπήρξε σήμερα Τρίτη 11/10 επικοινωνία, προκαταρκτική κουβέντα με τον 53χρονο κατηγορούμενο Η.Μ (σύζυγος, πατέρας) για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης εκμετάλλευσης της ανήλικης στα Σεπόλια, ο οποίος απολογείται αύριο, 11:00 πμ.»

Συζητήσαμε για το ενδεχόμενο ανάληψης της υπεράσπισης του, σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Νουλέζας και προσθέτει «μου δήλωσε την αθωότητα του ότι έχει παγιδευτεί, ώστε να εξοντωθεί, ότι θα κατονομάσει στην απολογία του και ότι είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Δεν γνωρίζω περαιτέρω την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει.»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024