Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεπόλια: Μόνος του στο κελί ο παιδοβιαστής - Αρνείται τα πάντα και «φωτογραφίζει» άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης

Σεπόλια: Μόνος του στο κελί ο παιδοβιαστής – Αρνείται τα πάντα και «φωτογραφίζει» άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι

Στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης κρατείται ο 53χρονος από τα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο κατηγορούμενος -ο οποίος αρνείται όσα του καταλογίζονται– βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, με τις Αρχές να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση υπό τον φόβο αντιδράσεων από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του.

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του 42χρονου παιδεραστή από τα Σεπόλια – Πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών

Ο 53χρονος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με ένα δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να λάβει απόφαση αν θα τον εκπροσωπήσει ή όχι, κάτι που έχουν αρνηθεί όσοι δικηγόροι έχουν επικοινωνήσει μαζί του μέχρι πρότινος.

Επίσης, όλες αυτές τις ημέρες κανένα από τα συγγενικά του πρόσωπα δεν τον έχει επισκεφτεί στο κελί, ενώ όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του τούς δίνει την εντύπωση πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τις κατηγορίες που τού αποδίδονται.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και φτάνει στο σημείο να «φωτογραφίσει» άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης ότι ήξερε τα πάντα και ήταν εκείνο το οποίο είχε δημιουργήσει το προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να βρίσκει «πελάτες» – βιαστές.

Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάστε επίσης: Από την ηλικία των 10 ετών οι συστηματικοί βιασμοί του παιδιού – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Σημειώνεται πως αυτό που προβληματίζει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση είναι το πώς κανείς από την οικογένεια της μικρής, όλους αυτούς του μήνες του μαρτυρίου της, δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Και αυτό που αναζητούν είναι μήπως κάποιο πρόσωπο στο περιβάλλον της οικογένειας μπορεί να γνώριζε τι συνέβαινε και να σιωπούσε.

Επίσης, οι έρευνες στρέφονται και στο περιβάλλον του 53χρονου παιδοβιαστή, αν ήξερε δηλαδή κάποιος τις αποτρόπαιες πράξεις του, με την καταγγελία της γιαγιάς της 12χρονης να προκαλεί αίσθηση.

Η ίδια, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε προσπάθεια χρηματισμού της οικογένειας της 12χρονης αλλά και απειλές για να μην αποκαλυφθούν οι βιασμοί της. Είπε, ακόμη, πως το κορίτσι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έχει κλειστεί στο σπίτι και κλαίει όλη μέρα.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου ‘δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω’ και έφυγε, τίποτα άλλο» είπε η γιαγιά της 12χρονης.

Της έστελνε μηνύματα «μωρό μου τι κάνεις»

Στο μεταξύ, τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι.

Ο θείος του θύματος, ο οποίος μαζί με την αδελφή του ανακάλυψαν τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στην 12χρονη, σοκάρει με τα όσα αποκαλύπτει.

«Το αποπλάνησε το κοριτσάκι. Πήγαινα και εγώ πλατεία, έβλεπα, την κυνήγαγα τη μικρή. Την ξανάβαζα μέσα, μετά την έχανα ξανά (…). Μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στη Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και ‘που είσαι;’ και ‘μωρό μου’, και ‘τι κάνεις;’ Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες. Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια» λέει ο θείος της 12χρονης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024