Σεπόλια: «Αν αρχίσει να μιλάει, κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους» – Τα λάθη του κατηγορουμένου
Τι δηλώνουν για την υπόθεση ο Σταύρος Μπαλάσκας και ο Μανώλης Σφακιανάκης
Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνουν με το πέρασμα των ωρών οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα βιασμών, εκβιασμών και παιδικής πορνογραφίας που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ γύρω από τον 53χρονο στα Σεπόλια.
Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στο «Live News» για την υπόθεση, αφήνοντας υπόνοιες για όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας από την έρευνα των Αρχών.
Διαβάστε επίσης: «Η σύζυγος του παιδοβιαστή έδινε 10.000 ευρώ για να ξεχαστούν οι βιασμοί»
«Κι εμείς, όταν είδαμε το εύρος της «δουλειάς» του, πάθαμε σοκ. Είδαμε δεκάδες παιδεραστές, αν αρχίσει να μιλάει ο δράστης άνθρωποι θα χάσουν τον ύπνο τους. Τα κτήνη αυτά είναι υπεράνω υποψίας. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά και η ανάκριση θα πάει σε βάθος, κάνουμε φύλλο και φτερό τα πάντα σε σχέση με τον δράστη» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Μας προβληματίζει ότι δεν έχει βγάλει ακόμα κουβέντα ο δράστης».
Διαβάστε επίσης: «Για όσα έκανε με τον μανδύα της εκκλησίας να δικαστεί 100 φορές πιο αυστηρά» – Οργή για τον παιδοβιαστή
«Έχει κάνει ολέθρια λάθη ο 53χρονος, τίποτα δεν είναι ανώνυμο»
Για την ίδια υπόθεση μίλησε ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI. Όπως είπε, η ΕΛ.ΑΣ έχει όλα τα μέσα για να εντοπίσει όλους όσοι μιλούσαν με τον 53χρονο. «Ένας καλός ερευνητής δε θα παρακαλέσει ποτέ κανέναν να μιλήσει. Πάντα μιλούν οι συσκευές, τα ηλεκτρονικά ίχνη και οι διαδρομές ενός εγκλήματος».
Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, ο 53χρονος «έχει κάνει ολέθρια λάθη», τα οποία θα αποκαλύψουν την ταυτότητα όσων έχουν έρθει σε επαφή μαζί του.
«Μιλάει από εφαρμογές στο κινητό, που μπορεί να εμφανίζονται ως ανώνυμες, αλλά έχουν όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο. Στο κινητό του υπάρχουν τα στοιχεία αυτών που συνομιλεί. Υπάρχει μεγάλη δεξαμενή με εφαρμογές και πρόσωπα ταυτοποιημένα που φαίνεται καθαρά ποιοι είναι αυτοί που συνομιλούσε. Υπάρχουν τα ηλεκτρονικά ίχνη από τις σελίδες που έμπαινε».
Όπως υπογράμμισε ο Μανώλης Σφακιανάκης, με τα λογισμικά που διαθέτει πλέον η ΕΛ.ΑΣ μπορούν να εντοπιστούν τα ίχνη όσων χρησιμοποιούσαν ακόμη και «πακιστανικά» κινητά προκειμένου να επικοινωνήσουν με τον 53χρονο. «Όλα τα ‘πακιστανικά’ εντοπίζονται. Όχι σε ποιον ανήκουν, εντοπίζονται πού ακριβώς είναι και πού έχουν κάνει ενεργοποιήσεις. Υπάρχει λογισμικό που εντοπίζει τα πάντα».
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
- Οι περιοχές με τα πιο ακριβά ενοίκια στην Αττική
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία(;) διάσπαση: «Έφοδος» της μειοψηφίας στην Κουμουνδούρου – Το σχέδιο Πολάκη για να φάει… τη Δούρου
- Πολυτέλεια; Ξεχάστε όσα ξέρατε – Οι εκατομμυριούχοι της ΑΙ ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους
- ΕΛΑΣ: 400+1 πολίτες από την κοινωνία στο Εθνικό Συμβούλιο – Όλα τα ονόματα στο ανώτατο καθοδηγητικό όργανο
- Συνταγή: Μεσογειακά ζυμαρικά με ψητή φέτα
- ΠΑΣΟΚ: Συντηρεί την κόντρα με την κυβέρνηση για το πρόγραμμα – Νέα συνέντευξη τύπου Ανδρουλάκη για τις 17 παρεμβάσεις στις συντάξεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442