Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβδομάδα υγείας και πρόληψης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Εβδομάδα υγείας και πρόληψης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

Κατά την διάρκειά της εβδομάδας υγείας και πρόληψης οποιοσδήποτε πολίτης της Νέας Σμύρνης μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Δήμο Νέας Σμύρνης ο θεσμός της Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης. Κατά την διάρκειά της οποιοσδήποτε πολίτης  μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

Παράλληλα διακεκριμένοι Υγειονομικοί Επιστήμονες – Ομιλητές συμμετέχουν σε Θεματικές Ημερίδες ενημερώνοντας τους πολίτες σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δωρεάν πλέγμα ασφάλειας που σώζει ζωές.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δεληγιάννη Κλαίρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κούπας Ευστάθιος και κα Βαμβουρέλη Μαρία, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Λαρίσσης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χρηστάκης Μιχάλης, Εκπρόσωποι όμορων Δήμων του Νοτίου Τομέα κ.ά.

Την έναρξη της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης κήρυξε ο κ. Πατούλης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην 4η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, τους γιατρούς των Δημοτικών Ιατρείων, τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, τους Υγειονομικούς Επιστήμονες, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ΚΕΠ Υγείας, το ΕΔΔΥΠΠΥ, την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για την υποστήριξή τους στην όλη προσπάθειά μας.

Η συμμετοχή των πολιτών της Νέας Σμύρνης είναι μεγάλη, γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις και προγράμματα για την προάσπιση της υγείας τους. Επιδιώκουμε να κάνουμε τη Νέα Σμύρνη μια υγιή πόλη με υγιείς κατοίκους που να τους χαρακτηρίζει όχι μόνο η μακροζωία, αλλά και η ευζωία».

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024