Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Bono είναι παντρεμένος 40 χρόνια με την νεανική του αγάπη: «Πας κόντρα στις πιθανότητες»

Ο Bono είναι παντρεμένος 40 χρόνια με την νεανική του αγάπη: «Πας κόντρα στις πιθανότητες»

Ο frontman των U2 γνώρισε τη σύζυγό του, Ali Hewson, σε ηλικία 12 ετών, ενώ μεγάλωνε στο Δουβλίνο.

Ο Μπόνο μοιράστηκε με τους φίλους του τι ήταν αυτό που κράτησε τον 40χρονο γάμο του με την Άλι Χιούσον μέσα στον κόσμο του θεάματος, το οποίο δεν είναι γνωστό για τις μακροχρόνιες σχέσεις των μελών της.

Ο τραγουδιστής των U2, 62 ετών σήμερα, έκανε μερικά ειλικρινή και άκρως ενδιαφέροντα σχόλια για τον μακροχρόνιο γάμο του με την αγαπημένη του από το γυμνάσιο κατά τη διάρκεια του The New Yorker Festival το Σαββατοκύριακο.

«Είναι αρκετά τρελό να παντρεύεσαι» είπε, σύμφωνα με το New Yorker. «Υπάρχει κάτι τραγικό στο να ξέρεις ότι είσαι ενάντια στις πιθανότητες. Θα έλεγα ότι η φιλία μπορεί να ξεπεράσει τον ρομαντισμό. Όταν έχεις ρομαντική αγάπη και φιλία, αυτό είναι πραγματικά κάτι τόσο ξεχωριστό».

Αυτή η φιλία ξεκίνησε όταν ο Μπόνο γνώρισε την Χιούσον στα 12 του, ενώ φοιτούσαν μαζί στο Mount Temple Comprehensive School στο Δουβλίνο.

Έκτοτε, η σχέση τους εξελίχθηκε σε μια αγάπη που άντεξε στο χρόνο, καθώς οι U2 εξελίχθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

Το ζευγάρι έχει επίσης αποκτήσει τέσσερα παιδιά: Τον Τζόρνταν, 33 ετών, την Ιβ, 31 ετών, τον Ελάιζα, 23 ετών, και τον Τζον, 21 ετών.

Photo: YouTube

«Κάθε φορά που κάποιος από εμάς χανόταν, ο άλλος ήταν εκεί για να τον πάει σπίτι του. Και είμαι τόσο ευγνώμων για αυτό», δήλωσε ο Μπόνο στο The New Yorker Festival, σύμφωνα με το People. «Και τα 40 χρόνια είναι ένας ισχυρός αριθμός για μένα. Είναι ένας ισχυρός αριθμός για την Άλι. Και ήταν μαγικό ότι φτάσαμε στα 40 και είπαμε: “Ας μην το χαλάσουμε τώρα»».

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, ο Μπόνο προώθησε επίσης το επερχόμενο βιβλίο του, «Surrender: 40 Songs, One Story», το οποίο κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου.

Θα «βγει ξανά στο δρόμο» για μια σειρά από σόλο συναυλίες, από τις 2 έως τις 28 Νοεμβρίου, πάντα σε σχέση με το βιβλίο, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη και καταλήγοντας στη Μαδρίτη.

Photo: YouTube

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024